Tri nove linije iz Kozmetike Afrodite

Kultni slovenski brend Kozmetika Afrodita ove sezone počastila je našu kožu trima novim kolekcijama punim proizvoda koji će njegovati vašu kožu.
Vidi originalni članak

Čistu kožu teško je opisati, ali zato je puno lakše osjetiti njezino zadovoljstvo. Lakoća, svježina te osjećaj da koža "diše"... Sve to i više s obnovljenim proizvodima za čišćenje i toniziranje Clean Phase, od sada još prirodnije, sa svježim vizualnim izgledom te 3 nova napredna rješenja!

Obnovljene formule proizvoda Clean Phase sadrže još veći udio prirodnih sastojaka kao što su: patentirana 100 % prirodna hijaluronska kiselina, ekstrakt limuna, provitamin B5 i bisabolol. Omogućuju nježno, a unatoč tome učinkovito čišćenje i toniziranje svih vrsta kože koje ne narušava njezinu prirodnu fiziološku ravnotežu.

Proizvodi se odlikuju blago kiselom pH vrijednošću (oko 5,5), dakle vrijednost koja odgovara prirodnoj pH vrijednosti kože. pH vrijednost prihvatljiva za kožu čuva prirodan kiseli zaštitni sloj kože te tako jača njezin obrambeni mehanizam.

Tri nova napredna rješenja za njegu kože su skidač šminke za oči, gel za čišćenje svih tipova kože te micelarna otopina 3u1. Osim njih, u liniji se nalaze mlijeko i tonik Soft s kamilicom za suhu i osjetljivu kožu, pjena za čišćenje i tonik s limunom za normalnu do masnu kožu i kremasti piling na bazi marelice za sve tipove kože.

Osim Clean Phase linije, Afrodita je pripremila i novu liniju za njegu muške kože lica koja je potpuno prilagođena potrebama suvremenog muškarca. Djeluje s inovativnom Men Fit formulom, koja sadrži visoko aktivni anti-age vitamin B3 ili niacin te potiče obnovu stanica kože.

Linija Men sadrži univerzalni 3D Sensitive gel za brijanje za ugodno brijanje, matirajući After shave balzam za nježno smirivanje kože nakon brijanja te dvije kreme za njegu: hidratantna Hydra Extreme i Age Protect sa 24h anti-age zaštitom. Proizvodi ne sadrže parabene, parafin i silikone. Jednostavni su za uporabu, namijenjeni njezi nježne do osjetljive kože.

Potpunu mušku njegu od glave do pete pružaju zavodljivi novi mirišljavi gelovi za šamponiranje i tuširanje Afrodita Men: 4D, City, Gentle, Wave i Wilde. Pet atraktivnih svestrano upotrebljivih proizvoda potpuno se prilagodi životnom stilu i njezi suvremenog muškarca, koji želi biti urban, uvijek svjež, spreman na akciju, avanture i užitke, znači spreman na sve. Gelovi imaju koži ugodnu pH vrijednost. Ne sadrže parabene, parafine i silikone.

Cijene proizvoda i pakiranja pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr