Totalno neočekivano: Znamo koji puder koristi Jelena Rozga!

Instagram
Jelena Rozga uvijek izgleda flawless, pa je bilo krajnje vrijeme da je netko pita koji puder koristi jedna od naših najpopularnijih pjevačica
Vidi originalni članak

Pita li se nas za mišljenje, jedno od najljepših lica na estradi ima Jelena Rozga. I ovdje ne govorimo samo o konstituciji lica i crtama već o besprijekornom tenu, koži koja izgleda njegovano, zdravo, mladoliko i besprijekorno. Jasno vam je da je našminkana, ima puder, no on je tako diskretan da niste sigurni je li uopće tu... Možda zvuči neobično, ali zaista, kada Jelena nije imala apsolutni flawless face?!

Upravo zato jako nas je pikalo koji puder Jelena nosi - ako ga uopće nosi? Javili smo joj se s upitom i dobili odgovor kojem se nismo nadali - legendaran Estée Lauder Double Wear. Doduše, Jelena nosi njegovu verziju "Light", a radi se o puderu lagane do srednje pokrivnosti, no s odličnim sastojcima za njegu kože i genijalnom izdržljivošću, čak do 15 sati.

"Taj puder koristim već godinama jer najbolje odgovara mojoj koži zbog njegove svilenkaste teksture. Volim ga jer je lagan i prozračan.", otkrila nam je Jele i bacila bubicu u uho - ovo se očito isplati probati!

Estée Lauder Double Wear Light nabavi u Mulleru i Douglasu po cijeni od 358 kn. 

Ovaj puder dobra je opcija za djevojke koje nemaju puno nepravilnosti na licu (no nadogradiv je, što je bitno spomenuti!), a žele tijekom dana zadržati baš takav ten kakav su zamislite - da im prekriva sitne prištiće, crvenilo, podočnjake i ujednačava boju lica. Umjesto njega, možeš probati i Urban Decay Naked Skin Weightless Ultra Definition Liquid Makeup (ima sjajne čestice i jako je nadogradiv), Revlon ColorStay Makeup for Combination/Oily Skin (suši se na mat i traje duuugo), Bobbi Brown Skin Foundation (često ga spominjemo, ali to je zato što je dobar!) ili Diorskin Nude Natural Glowing Makeup (ostavlja izgled zdravog sjaja, a pritom se ne miče s kože). 

Ne slažeš se da Rozga uvijek izgleda ludo dobro? Evo još malo dokaza u nastavku!

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr