Top 7 crvenih ruževa koje možeš kupiti za manje od 70 kuna

Thinkstock / Spencer Davies
Vidi originalni članak
  • Crveni ruž je klasik koji ili obožavate ili ga se bojite
  • Catrice nudi retro nijansu koja priziva filmske dive iz 40-ih
  • Hidratizirajuću, a opet mat formulu nudi Maybelline 

Kad govorimo o crvenom ružu, čini se kako ga žene ili vole ili ga se boje. Ove prve će uživati u našem popisu drogerijskim ruževa, a ove druge bi se zbog prihvatljive cijene mogle čak i postati njegovi novi fanovi. Odabrale smo 7 ruževa kao najboljih na našem tržištu, a svi koštaju manje od 70 kuna! Na našoj listi može se naći ponešto za svaku missicu jer smo uključili sve nijanse kože i imali na umu da su neke od vas tek početnice.

Bourjois Rouge Edition br.13 (oko 60 kuna)

Klasičan crveni ruž koji je dugotrajan i podatan, ali ne isušuje usne. Dolazi u jako puno nijansi, ali mi smo odabrali onu "pravu crvenu". Uz njega (i lagani potez crnog tuša) postaješ glavna zvijezda večeri!

Revlon Super Lustrous Lip Color "Cherry Blossom" (oko 65 kuna)

Revlon je jedan od onih kultnih brendova s kojim nikad nema greške. "Što to imaš na usnama?", biti će glavno pitanje večeri ako odabereš ovu klasičnu nijansu crvenog ruža.

Maybelline Color Sensational Vivid Matte Liquid "Rebel Red" (oko 50 kuna)

Ova izrazito hidratizirajuća, ali potpuno mat formula crvenog ruža svidjet će se svima, a posebno će lijepo komplementirati djevojke svjetlijih tonova kože. Ova formula tekućeg ruža jedna je od favoritkinja brojnih svjetskih i domaćih blogerica - i vjeruj nam, s dobrim razlogom!

KAKAV LUKSUZ! 10 najskupljih beauty proizvoda na svijetu

Catrice Ultimate Stay Lipstick "Red Side Story" (oko 35 kuna)

Prekrasna retro matirana nijansa crvene zbog koje ćeš se osjećati kao diva iz 40-ih godina. Catrice je odličan drogerijski brend koji gotovo nikad ne razočara, a proizvodi za usne su nam posebno dragi. Odličan odabir!

NYX Matte Lipstick "Perfect Red" (oko 50 kuna)

Ako tražiš onu klasičnu, crvenu nijansu s hladnim podtonom (koji stoji baš SVIMA!) - ovo je taj. Kako joj i samo ime govori, ova nijansa je apsolutno savršena. Iako je formula matirajuća, ne isušuje usne, a na njima se zadržava satima!

BEAUTY Hrvatska celebrity vizažistica otkriva trikove za punije usne

Rimmel London Lasting Finish Lipstick "170 Alarm" (oko 30 kuna)

Univerzalna crvena nijansa koja pristaje svim tonovima kože, a zbog svoje formule koja usnama daje mekoću i sjaj ovaj proizvod zaslužio je mjesto u svakoj kozmetičkoj torbici!

Max Factor Colour Elixir  "715 Ruby Tuesday" (oko 60 kuna)

Ovo je ruž toplijeg podtona i kao takav najbolje pristaje tamnijim djevojkama. Savršene mat nijanse, hidratantan, predivnog mirisa i kao takav je zaslužio biti na našoj listi! 

Posjeti Miss7.24sata.hr