Tmuran jesenski dan jednoj čitateljici planiramo razvedriti PMD PRO ELITE uređajem za mikrodermoabraziju

PROMO
Vidi originalni članak
  • Što je zajedničko ovim tmurnim jesenskim danima i našem Value4Money: beauty natječaju? 
  • Jednako smo uporni pa bez predaha i danas tražimo novu dobitnicu vrijedne nagrade  
  • Nagradi nas svojim sudjelovanjem i uljepšaj si dan Personal Microderm PRO ELITE beauty uređajem za mikrodermoabraziju

Ako ti treba dodatan poticaj ovih sivih jesenskih dana, na dobrom si mjestu! Naš miss7 Value4money: beauty natječaj vrlo je odlučan da podijeli sve svoje vrijedne poklone iz beauty svijeta i u tome nas ne može ništa omesti. 

Sve što trebaš napraviti je glasati u svakoj kategoriji proizvoda ovdje i poslati nam odgovor na zadano pitanje. Uz malo sreće baš ti možeš osvojiti Personal Microderm PRO ELITE koji ti poklanja ROX Beauty.

Personal Microderm PRO ELITE

Personal Microderm PRO ELITE najnapredniji je uređaj za mikrodermoabraziju koji se trenutno nalazi na tržištu. Uređaj radi na principu kalibriranog vakuumskog usisavanja dijela kože na kojem se onda uz pomoć rotirajućih diskova s aluminij oksid kristalima vrši eksfolijacija i uklanjanje mrtvih stanica s površine kože. Takvo uklanjanje mrtvih stanica kože uklanja barijere koje su se nalazile na koži i omogućuje proizvodima za njegu da čak 20 puta prodru dublje u kožu čime se maksimizira učinak proizvoda. 

Korištenje PMD PRO ELITE donijet će ti hrpu blagodati za tvoju kožu: umanjit će pojavu finih linija i bora, potaknuti hidrataciju, smanjiti postojeće bore te prevenirati nastanak novih, smanjiti tamne mrlje, smanjiti crvenilo kože i općenito ujednačiti ton kože. Vjeruj nam, nakon što jednom probaš ovaj beauty uređaj, teško ćeš ga se odreći.

Nećemo te više zadržavati. Samo nekoliko klikova te dijeli do ove vrijedne nagrade, a glasati i dati svoj odgovor na nagradno pitanje možeš ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr