Tmuran dan zasigurno će ti razveseliti ovaj sjajan poklon iz Afrodite. Zaigraj!

miss7
Vidi originalni članak
  • Natječaj Value4Money: beauty u punom je jeku! Jesi li već dala glas svom favoritu?
  • Ako nisi, učini to danas jer uz samo nekoliko klikova možeš postati dobitnica sjajne nagrade
  • Jedna sretnica bit će nagrađena poklon paketom iz Afrodite. Zašto to ne bi bila baš ti?


miss7 natječaj Value4money: beauty još u uvijek traje! Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičan poklon paket u kojem će se naći dva sjajna Afroditina proizvoda - krema za lice i losion za samotamnjenje. Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite te odgovoriti na nagradno pitanje. Da, tako je lako! A evo što te očekuje u današnjoj nagradi:

 

Afrodita Q10 BOOST Krema za normalnu-mješovitu kožu

Pod sloganom „Voli svoju kožu, voli svoje godine!“ krije se krema namijenjena njezi kože nakon 35. godine života. Odlikuje se brzoupijajućom hidratantnom formulom koja štiti kožu od preranog starenja zbog djelovanja slobodnih radikala. Osim što zaglađuje linije i bore, osigurava zategnutiju i mladenački blistavu kožu. U teksturi kreme Q10 BOOST su crvene milikapsule koje "se otapaju" masažom prilikom nanošenja te se time aktiviraju tik prije apsorpcije u kožu. Riječ je o enkapsuliranom obliku vitamina E koji osigurava sastojcima optimalnu stabilnost te još veću učinkovitost. Ovaj veganski proizvod namijenjen je njezi normalne i mješovite kože, a može se koristiti kao dio jutarnje ili večernje njege.

Afrodita Professional ART of TANNING Hello, Summer Lotion za samotamnjenje

Losion je namijenjen samotamnjenju i postupnom postizanju preplanulog tena. Ravnomjerno se može nanijeti na prethodno očišćeno lice i tijelo. Kompleksom za samotamnjenje od 100% prirodnog podrijetla i bez izlaganja UV zrakama koži daje zdrav blistav izgled te osigurava ujednačen dugotrajan ten. Kompleks je sastavljen od DHA-a i eritruloze, šećera prirodnog podrijetla koji omogućuje postizanje željenog preplanulog izgleda na potpuno prirodan način. Nakon nanošenja dolazi do reakcije s prirodno prisutnim aminokiselinama u koži, čime se trenutačno postiže njezin preplanuli izgled. Ovaj veganski proizvod u svom sastavu ne sadrži parafine, a odlikuje ga i egzotičan te omamljujuć miris sunčanog manga.

Znamo da sad jedva čekaš dati svoj glas, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr