Tko to brine o bujnoj i lijepoj kosi Izabel Kovačić?

PR/WhatsApp
Supruga nogometaša Matea Kovačića okušala se u ulozi modela te na setu otkrila o kojoj to temi najčešće priča s curama na kavi te koliko joj je važan njezin hair stilist
Vidi originalni članak

Jedna od najdražih ženskih tema uz kavu, ako pitate Izabel Kovačić, svakako su teme o kosi, frizerima i salonima. Supruga Matea Kovačića inače je poznata po svojoj bujnoj dugoj kosi pa ne čudi što njezine brojne sljedbenice na njezinom instagram profilu žele doznati tko se brine o njezinoj kosi. Odgovor se krije u salonu Teuta, omiljeno mjesto brojnih Hrvatica u koje ova plavokosa ljepotica redovito zalazi. Stoga ne čudi da je upravo ona, uz svoju prijateljicu Dinu Dragiju i hrvatsku Juliu Roberts, kako često zovu Antoniju Topić, zasjala u novoj video kampanji salon Teuta. 

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cure su se tako na setu prije svega dobro zabavljale, pričale o pravim ženskim temama i otkrile koliko je važan hair stilist u njihovom životu i zašto su povjerenje dali baš Teuti Mesaroš koja naglašava kako pozornost stavlja na njegovanu kosu, jer samo takva kosa je lijepa kosa i pristaje svakome dok je odabir boje, frizure i ostalih detalja indvidualan.


Odabir idealne boje, frizure, nijansi, šiški i svih ostalih detalja u našem salonu odabiru se individualno o klijentu i kosi. Proizvodi i tehnike su alati ali usluga, osjećaj, atmosfera je ono što naše klijene čini našim zadovoljnim ambasadorima – ističe vlasnica salona Teuta Mesaroš. Kampanja je pokazala da je ovaj salon i tim salona Teuta više od frizera, više od frizerskog salona.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr