The Ordinary je napokon lansirao prve proizvode za njegu tijela - stigle su čak 3 različite formule!

Canva
Vidi originalni članak

Ovo je odličan tjedan za sve obožavatelje njege kože tijela jer je The Ordinary upravo proširio svoju ponudu proizvoda i lansirao čak tri nova Body Care proizvoda. S nestrpljenjem smo čekali da naš omiljeni skincare brend proširi ponudu proizvoda i, crpeći nadahnuće iz svojih kultnih formulacija za njegu lica, dizajnirao je proizvode posebno za tijelo. Tako je nastao serum za tijelo s 0,5 % salicilne kiseline, emulzija za lice i tijelo s 5 % niacinamida i Natural Moisturizing Factors + Inulin losion za tijelo - tri izuzetno dobre formulacije usmjerene na piling, ujednačavanje tona i teksture kože te pružanje dubinske hidratacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ordinary (@theordinary)

Beauty Serumi za tijelo su potpuni hit! Ova tri stigla su u dm i ne znamo koji bismo prvi isprobale

Salicylic Acid 0.5 % Body Serum

Serum za tijelo s 0,5 % salicilne kiseline je ostvarenje sna za one s kožom sklonom nepravilnostima. Ovaj serum djeluje na nepravilnu teksturu te kreira čišću i glatkiju kožu. S 0,5 % salicilne kiseline, ovaj serum za tijelo obavlja površinski piling, pomažući u prirodnom uklanjanju mrtvih stanica kože. Njegova lipofilna priroda znači da može prodrijeti duboko u kožu kako bi očistio prljavštinu i ostatke drugih proizvoda iz pora, smanjujući pojavu začepljenja. Ovaj serum za tijelo dolazi s aplikatorom za precizno nanošenje, kako bi nam se olakšalo učinkovito ciljanje određenih područja sklonih nepravilnostima. Možeš ga nabaviti putem linka, a cijena mu je 17,30 eura.

Beauty Ovo su neke od najboljih after-sun krema za umiriti i nahraniti kožu nakon sunčanja

Niacinamide 5 % Face & Body Emulsion

Sljedeći proizvod je emulzija s 5 % niacinamida za lice i tijelo, višenamjenska formula dizajnirana za uklanjanje tamnih mrlja i stvaranje ujednačenije boje kože. S 5 % niacinamida, ova emulzija je nježna, ali učinkovita za osjetljivu kožu. Djeluje na tamne mrlje na licu, vratu, prsima i rukama te tako kreira ujednačeniji ten. Osim toga, poboljšava teksturu kože te hidratizira i jača zaštitnu barijeru kože. Ova svestrana emulzija nezaobilazna je za svakoga tko želi postići glatku i blistaviju kožu lica i tijela. Možeš ga nabaviti putem linka, a cijena mu je 14,00 eura.

Beauty Prema Redditu, ovo su najbolja i najmirisnija ulja za tijelo za mekanu, glatku, nahranjenu i sjajnu kožu

Natural Moisturizing Factors + Inulin Body Lotion

Posljednji, ali svakako ne manje važan, je Natural Moisturizing Factors + Inulin losion za tijelo. Radi se o laganoj hidratantnoj kremi prikladnoj za sve tipove kože. Ovaj losion pruža trenutnu i cjelodnevnu hidrataciju, čak i nakon pranja. Sadrži prirodne hidratantne faktore identične onima koji se prirodno nalaze u našoj koži kao što su urea, PCA i aminokiseline. Oni djeluju kao humektanti koji privlače i zadržavaju vlagu. Uključivanjem inulina, prebiotika, ovaj losion podržava mikrobiom kože i pomaže u kreiranju zdrave zaštitne barijere. Ovaj losion ne samo da omekšava i smanjuje pojavu suhoće i ljuštenja, već i pojačava sjaj za blistaviji izgled kože. Možeš ga nabaviti putem linka, a cijena mu je 16,70 eura.

Beauty Ovaj viralni hit iz Müllera je najbolji piling za pripremu kože tijela za ljeto - potvrdilo 75.000 kupaca!

The Ordinary je još jednom dokazao zašto je omiljen u industriji za njegu kože. Novi proizvodi brenda osmišljeni su kako bi zadovoljili naše potrebe za njegom tijela s istom učinkovitošću kao i njihovi proizvodi za njegu lica. Bilo da želiš obaviti nježan piling, ujednačiti ton svoje kože ili ju dubinski hidratizirati, ovi proizvodi će sve to obaviti za tebe. Dobrodošla u novu eru proizvoda za njegu tijela uz The Ordinary inovativne formule.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ordinary (@theordinary)

Beauty U svijetu se jedan proda svakih 10 sekundi - ovo je tajna nahranjene, glatke, ali i mladolike kože tijela!

Posjeti Miss7.24sata.hr