Testirala sam najljepšu novu Smashbox paletu sjenila

miss7
Smashbox Cosmetics ove su godine izdali 6 prekrasnih mini paleta koje su postale viralni hit. Najljepšu od njih nabavila sam za testiranje
Vidi originalni članak

Cover Shot Eye Palettes koje potpisuje Smashbox među najpopularnijim su paleta posljednjih godinu dana. Riječ je o šest paleta u odličnim kombinacijama boja, stvorenim da u jednom stilu mogu izvesti puno kreativnih lookova. Palete dolaze u verzijama: Golden Hour, Softlight, Metallic, Smoky, Ablaze i Matte. Svaka paleta sadrži dva bazna sjenila i 6 high-impact sjenila u kamenu. Ovisno o vrsti palete, imamo sjenila u šljokičastom, mat, satenskom i folija finišu. Brend tvrdi kako su to sjenila visoke pigmentiranosti koja se mogu bez puno muke blendati, a pritom su i cruelty free. Odlučila sam se za najljepšu u grupi, Ablaze, koju opisuju kao vruća sjenila inspirirana pustinjom (meni je asocijacija, doduše, zalazak sunca) i bacila se na testiranje.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Sjenila su vrlo pigmentirana, što je bilo jasno na prvi dodir. Čini mi se da se bolje nanose prstima, nego kistom, posebice ako želimo postojani trag boje na kapku kojega nema potrebe blendati, osim primjerice na samim rubovima. Sjenila se lijepo blendaju, no ne mogu reći da su baš toliko ludo olakšali blendanje formulom koliko je najavljeno. Najljepša boja u paleti je ružičasto zlatna nijansa visoka sjaja s metalik česticama, no u običnom "halo" make upu nije izdržala dugo na kapku. Možda bi bolje performirala samostalno. Kombinacije boja koje se mogu izvesti ovom paletom zaista su genijalne; istovremeno su vrlo "Instagram" trendi, ali i super prikladne za sve djevojke sa zelenim očima. Sveukupno, zadovoljna sam lookom iako je već nakon nekoliko sati izgubio svoju početnu formu i koristit ću je u više kombinacija, kako bih isprobala sve nijanse. 

Cijena palete je 196,39 kn i može se nabaviti na Nordstrom.com. Bih li kupila još koju paletu iz linije? Ne bih - solidna je, ali nisam ludo impresionirana. 

Ocjena: 4/5

Posjeti Miss7.24sata.hr