Tekući bronzeri su hit, ali i koštaju. Zato smo se razveselili kada je u dm stigao ovaj za manje od 4 eura

essence
Vidi originalni članak

Ljeto je iza nas, preplanuli ten će s vremenom nestati, ali to ne znači da moramo ostati bez boje na licu. Bronzere koristimo cijele godine, jer osim što unesu malo boje, nezaobilazan su alat za konturiranje. I dok su nekad bronzeri u prahu bili jedina opcija, s godinama su tekući bronzeri preuzeli ulogu must-have proizvoda. Za ovo prvenstveno možemo "okriviti" Charlotte Tilbury, ali i TikTok na kojem gotovo nema djevojke da ihne koristi.

Cijena često nije pristupačna, pa smo se oduševili kada smo vidjeli da je bronzer brenda essence, pod imenom Baby Got Bronze, stigao u dm. Uz široku paletu boja, oduševila nas je i cijena ovog bronzera koja iznosi 3,70 eura. 

Odmah kupujemo sve boje! To je prvo što nam je palo na pamet, a i nije daleko od istine. S obzirom na to da još uvijek na licu imamo malo tena i blage tragove sunca, istu boju nećemo koristit sada i tijekom zime. Zato ovaj essence bronzer kupujemo u više boja (a pomalo i strahujemo da će se rasprodati). U ponudi dm web trgovine su dostupne tri boje, a sve imaju jednaku karakteristiku - lako se blendaju i postojani su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by essence cosmetics (@essence_cosmetics)

Beauty Kromirani lakovi za nokte pravi su hit! Ovi su sada stigli u dm i koštaju samo 2,10 eura

Možeš ih nositi ispod pudera, kao i preko istoga, a za sve djevojke koje žele dramatičniji izgled, uvijek postoji opcija nanošenja bronzera u prahu preko tekućeg. essence Baby Got Bronze je bez parabena i ulja te je proizvod veganskog podrijetla i spada pod clean beauty kategoriju. Na tebi je samo da odabereš boju i obaviš kupovinu preko dm web trgovine.

Posjeti Miss7.24sata.hr