Tajna izgleda Kate Bosworth

Guliver Image/Getty Images
Kate Bosworth poznata je po svom besprijekornom modnom stilu, kojeg gotovo uvijek prati savršeno usklađen make up. Popularna glumica svojim izgledom redovito prati najnovije trendove te ujedno uspijeva očuvati glamur holivudski dive.
Vidi originalni članak

Na nedavno održanom partyju povodom otvaranja nove sezone Zlatnih globusa u Los Angelesu, Kate Bosworth svojim je izgledom potvrdila kako je jedna od zvijezda s najviše stila. Elegantnu crnu kombinaciju upotpunila je skladno izraženim make-upom i ležernom, razbarušenom frizurom.

Popularna plavuša poznata je po besprijekornom make-upu, koji elegantno naglašava njene crte lica. Najčešće odabire decentan, prirodan look u kojem prevladavaju topli tonovi, što najbolje naglašava njenu prirodnu ljepotu. Ukoliko se glumica ipak odluči za malo jači make-up, i ovdje ćemo prepoznati njeno zlatno pravilo - “manje je više”. Tako će najčešće naglasiti punoću usana, ili će pak istaknuti oči kroz lagani “smokey eyes” look, najčešće u smeđoj ili sivoj nijansi.

Ovaj puta se glumica također odlučila za sivo-smeđe sjenilo i njene prepoznatljive uvijene trepavice, koje joj uvijek osiguraju prodoran pogled. Usne je istaknula kremastim ružem u boji mesa te cijeli make up upotpunila laganim rumenilom u boji breskve. Kao i uvijek, glumica izgleda profinjeno i glamurozno. Iako nosi malo jači make up, tajna njenog elegantnog izgleda je u tome da se s ničim ne smije pretjerati. Njena razbarušena, valovita frizura u skladu je sa stilom popularnog boho-chica, čija je ona vjerna sljedbenica. Topli plavi tonovi puno joj bolje pristaju od pretjerano posvijetljene plave kose, koja je dugo bila njen zaštitni znak.

Cijela kombinacija bila bi savršeno usklađena da nije malog detalja koji si zvijezda njenoga ranga ne bi smjela dopustiti. Nesređeni i nenalakirani nokti odaju dojam nepotrebne zapuštenosti. Iako je glumica vjerovano htjela ostati vjerna svojem natural looku, ovako neuređeni nokti odaju potpuno suprotan dojam neuglednosti i nepotrebno narušavaju gotovo savršenu kombinaciju.

Posjeti Miss7.24sata.hr