Svježi parfemi za sportski tip muškarca

Nakon teretane ili nekog drugog oblika vježbanja, svaki muškarac želi mirisati privlačno. Uz gel za tuširanje i dezodorans, u vašem ruksaku bi mjesto trebao pronaći i sportski parfem.
Vidi originalni članak

Sportske edicije parfema preplavile su naše tržište, a izdaju ih svi: od monih i kozmetičkih kuća do nogometnih klubova. Sportski mirisi su uvijek bili omiljeni među muškom publikom jer su svježi i muževni.

Chanel Allure Homme Sport eau Extreme je posebno izdanje Allure klasika. Ima specifičnu kompoziciju satkanu od mošusnih nijansi, ljutih začina, aromatične svježine i muževnih, drvenih akorda. Bočica je kao i inače boje grafita sa srebrnim prstenom. Autor mirisa je Jacques Polge, koji s kućom Chanel surađuje već dugi niz godina. Autorica reklamnog spota za ovaj parfem je dobitnica Oscara Katherine Begalow. Cijena mirisa je 464 kn (50 ml).

Istinske ljubitelje sporta oduševit će miris posvećen nogometnom klubu Real Madrid. U gornjim notama sadrži mandarinu i naranču, srednje note čine menta i grejp, a bazne note su sastavljene od bijelog drveta, pačulija i ambre. Cijena mirisa je 99,90 kn, a dostupan je ekskluzivno u DM-u.

Talijanski dvojac Dolce & Gabbana lansirao je mirisnu liniju The One Sport. Ovo je prvi sportski miris ove kuće, a karakterističan je po dinamičnim vodenim i aromatičnim notama. Otvara se vodenim notama i ružmarinom, kombiniranim sa srcem od kardamona i sekvoja drveta. Pačuli i mošus formiraju bazu The One Sport mirisa. The One Sport obuhvaća cijelu kolekciju kozmetike za muškarce, a cijena mirisa od 50 ml je 489 kn.

Posjeti Miss7.24sata.hr