Svi pričaju o kosi Nicole Kidman! Nisu ekstenzije, za zamamni volumen zaslužan je jedan novi proizvod

Profimedia
Vidi originalni članak
  • Tajna iza volumena Nicole Kidman je Virtue Damage Reverse Serum s revolucionarnim proteinom Alpha Keratin 60ku
  • Ovaj serum poboljšava snagu kose, pruža sjaj, hidrataciju i UV zaštitu
  • Potrebno je samo nanijeti 2-3 pumpice na vlažnu kosu nakon pranja za postizanje hollywoodskog looka
  • Pročitaj više: 5 frizura koje će biti hit za jesen 2024. - spremne smo za odlazak frizeru!

Kad je Nicole Kidman zakoračila na crveni tepih Venecijanskog filmskog festivala, na premijeru filma "Baby Girl", sve su oči bile uprte u nju. No, nije samo njezina odjeća privukla pozornost, već i njezina kosa! Njezini raskošni valovi imali su zavidan volumen koji je svakog mogao ostaviti bez teksta. Iako bi mnogi mogli pretpostaviti da su za to zaslužne ekstenzije, istina je daleko uzbudljivija za sve ljubitelje proizvoda za njegu kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adir Abergel (@hairbyadir)

Naime, Nicolein frizer, Adir Abergel, na svom je Instagram profilu @hairbyadir podijelio video trenutka kad je hollywoodska zvijezda zakoračila na crveni tepih. Ono što svakoj beauty entuzijastici poput nas može odmah zapeti za oko je intrigantan hashtag #withvirtue u opisu videa. Kao kreativni direktor brenda Virtue, vrhunskih proizvoda za njegu kose, Adirova upotreba ovog hashtaga nije bila slučajnost.

Beauty tajna iza volumena kose Nicole Kidman: Virtue Damage Reverse Serum

Među arsenalom Virtue proizvoda za njegu i oblikovanje kose koje je Adir koristio za stvaranje Nicoleinog zapanjujućeg looka, jedan se posebno ističe, a to je Virtue Damage Reverse Serum. Ovo nije samo još jedan proizvod za kosu, on u svojoj formuli ima revolucionarni i patentirani sastojak brenda, poznat kao Alpha Keratin 60ku, protein koji mijenja način na koji brinemo o svojoj kosi. Otkrio ga je dr. Luke Burnett, umirovljeni pukovnik američke vojske, a ovaj se protein u početku koristio u zacjeljivanju rana i regeneraciji tkiva, a što ga čini jedinstvenim za njegu kose?

Beauty Želiš kreirati najzaglađeniju frizuru ikad? Ovaj stick će s lakoćom ukrotiti svaku baby vlas

Protein Alpha Keratin 60ku koji se koristi u proizvodima brenda Virtue, etički je dobiven iz ljudske kose, što ga čini vrlo kompatibilnim sa strukturom naše kose. Naša tijela odmah prepoznaju ovaj protein, što omogućuje učinkovitu apsorpciju i maksimalno iskorištavanje ovog sastojka. Ono što posebno izdvaja ovaj protein od drugih sastojaka je njegova sposobnost izravnog vezanja na oštećena područja kose, što pruža ciljanu obnovu tamo gdje je najpotrebnija. Sve to postiže bez otežavanja kose, osiguravajući to da naše vlasi zadrže svoje prirodno kretanje i lepršavost.

Beauty 9 proizvoda za njegu kose PRIJE šamponiranja zbog kojih vrijedi uključiti dodatni korak u rutinu

Prednosti Virtue Damage Reverse seruma

Za one koji se bore sa suhim, slabim ili lomljivim vlasima, Virtue Damage Reverse Serum obećava niz dobrobiti koje mogu preobraziti našu kosu. Radi na poboljšanju snage kose, čini vlasi otpornijima i manje sklonima lomljenju. Korisnici mogu očekivati glatkiju i sjajniju kosu koja je zdravija i puna života i volumena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Virtue Labs (@virtuelabs)

Serum također potiče zdravlje vlasišta, što je ključno za cjelokupno zdravlje kose. Hrani vlasište i stvara optimalno okruženje za rast kose. Proizvod poboljšava ukupnu kvalitetu kose, istodobno rješavajući više problema. Još jedna istaknuta značajka ovog seruma je i vrhunska hidratacija koju pruža, zahvaljujući polisaharidima gljive Tremella. Ovi prirodni sastojci pomažu zadržati vlagu unutar vlasi i bore se protiv suhoće i nepoželjnog frizza. Osim toga, serum nudi i UV zaštitu, koja je neophodna za održavanje boje. Ova značajka posebno je korisna za one koji provode puno vremena vani ili imaju obojenu kosu.

Beauty U drogerije su stigle nove boje za kosu u čak 25 nijansi, po cijeni od samo 4,20 eura!

Kako koristiti za kreiranje frizure dostojne crvenog tepiha?

Kako bi postigla voluminozni look Nicole Kidman, možeš uključiti Virtue Damage Reverse Serum u svoju rutinu. Nakon pranja kose, potrebno je nanijeti 2-3 pumpice seruma na dlan i ravnomjerno ga rasporediti na vlažnu, ručnikom osušenu, kosu. Za najbolje rezultate koristi ovaj serum kao prvi korak nakon pranja kose. Međutim, možeš ga nanositi i po potrebi između pranja kako bi zadržala volumen i sjaj dostojan crvenog tepiha.

Beauty Nećeš požaliti ako ove jeseni svoj losion ili kremu zamijeniš hranjivim maslacem za tijelo

Dok gledamo rezultate koje postižu slavne dame, jasno je da se radi o proizvodu koji učinkovito hrani i obnavlja kosu iznutra, što dopušta njezinoj prirodnoj ljepoti da zablista. Virtue Damage Reverse Serum možeš nabaviti ovdje. Cijena mu je  66,67 eura što definitivno nije povoljno, ali sudeći prema sastojcima koje sadrži i rezultatima koje pruža, mogao bi biti vrijedan toga.

Posjeti Miss7.24sata.hr