Svečane frizure Edite Misirić

Vanja Vrkljan
Poznata voditeljica je u Frizerskom atelieru Monet još jednom pokazala mogućnost transformacije od romantične ljepotice do klasične hollywoodske zavodnice
Vidi originalni članak

Bajkoviti ugođaj zime i raskoš nadolazećih blagdana, ali i prilagodljiva osobnost  mlade voditeljice Edite Misirić bili su inspiracija Frizerskom atelieru Monet za oblikovanje frizura od njezine poluduge kose. Naglasak je na podignutoj kosi koja odiše elegancijom, damskim stilom i trendovskim detaljima, te koja je namijenjena posebnim trenucima blagdanskih druženja i zimske čarolije.

 

Sofisticirana i elegantna punđa skupljena u niski rep i zamotana i laganu rolu je frizura prilagođena za sve prilike te odiše nevinom elegancijom. Sličan je i prijedlog niske punđe nježno omotane poput snježne pahulje. Nešto snažniji dojam ostavlja frizura inspirirana slavnom glumicom i ikonom stila Catherine Daneuve. Ova je frizura namijenjena ženama koje žele spojiti francuski chic, ali i modernistički i glamurozan stil. 

Edita Misirić, zaštitno lice FA Monet, priznaje da je njezin izbor upravo klasičan stil upotpunjen mladenačkim i trendovskim detaljima.

„Prošla sam fazu eksperimentiranja s kosom i sada mi je jako važno da frizura u svakom trenutku izgleda lijepo, zdravo i elegantno, ali i da se njome istovremeno mogu poigrati ovisno o prilici ili raspoloženju. Za blagdane sebi svakako trebamo priuštiti dozu elegancije i glamura, a posebna frizura u trenutku podigne raspoloženje“, ističe Edita Misirić.

Jedna od njenih omiljenih frizura su bezvremenski valovi koji naglašavaju nježnost i seksipil u svakoj prilici, a duboki razdjeljak na sredini otvara lice i ženu čini otmjenom i sigurnom u sebe. Pletenice su pak trendovski detalj s kojim ove sezone ne možete pogriješiti, a prilagodljive su i za službene i za privatne prigode.

Zanimljiv i nešto hrabriji prijedlog je frizura inspirirana buntovnim punkom. Romantičnija i uglađenija verzija irokeze naglašava dramatičan i zavodljiv izgled mlade voditeljice.

Vlasnica Frizerskog ateliera Monet, Maja Misirić, naglašava da inspiraciju često pronalazi u frizurama koje su nosile poznate modne ikone.

„Model poput Edite je neiscrpno tlo za inspiraciju. Može biti nježna, elegantna i  buntovna pa su na taj način nastale i ove frizure koje damama predlažemo kako bi blagdane pretvorile u svoju osobnu zimsku bajku“, preporuka je Maje Misirić.

U Frizerskom atelieru Monet posebna pozornost se poklanja i njezi kose jer, kako ističe Maja Misirić, samo je zdrava kosa ujedno i lijepa kosa.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr