Sve što trebate znati o novoj Kate Moss kolekciji za Rimmel

Getty Images
Supermodel i brand surađuju već 15 godina, a Katein prvi ruž u životu bio je marke Rimmel
Vidi originalni članak

"Get the London look" je slavan slogan kojeg podjednako povezujemo s Kate Moss kao i s Rimmelom, iako ga koriste i druge ambasadorice beauty brenda. Legendarni supermodel zaštitno je lice kuće već 15 godina.

"Taj brend mi je jako blizak srcu; moj prvi ruž u životu bio je Rimmel in Heather Shimmer," kaže Kate Moss.

Kako bi proslavili svoju dugogodišnju suradnju, manekenka je za brend kreirala ekskluzivnu kolekciju ruževa i lakova za nokte. O kolekciji, koja se sastoji samo od crvenih i 'nude' nijansi, Moss kaže kako su to boje koje ona osobno voli nositi. 

"Svaka nijansa odražava drugu stranu mene," objašnjava manekenka. Kolekcija se sastoji od šest različitih ruževa i tri laka za nokte, a svi imaju sjajni finiš.

Nijansa ruža koja se posebno ističe je "Muse Red", a radi se o statement crvenoj za kojom se okreću glave.

"Kada se spremam za neki posebni događaj, s crvenim ružem zaokružim cijeli look," kaže Moss. "Osmislila sam 'Muse Red' kao savršenu kombinaciju drame i sofisticiranosti." Tražite li chic 'nude' nijansu, birajte ruž "My Nude" iz kolekcije, kojeg Kate preporučuje u kombinaciji sa sakoom.

I dok lakovi za nokte ne odaju toliki dojam kao ruževi, jako su nosivi, a i njihova imena podsjećaju na stil Kate Moss - zovu se "Boho-licious", "Guilty Pleasure" i "Rock N Sparkle".

Posjeti Miss7.24sata.hr