Superiorna zaštita protiv starenja

Na tržištu je dostupna NeoStrata® Skin Active napredna, sveobuhvatna, anti-ageing linija koja ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji brišu bore, diskoloracije na koži te opuštanje tonusa lica.
Vidi originalni članak

Naime, poznato je da jedan sastojak ne može djelovati na sve te učinke, stoga NeoStrata® Skin Active linija objedinjuje snažne, klinički dokazane sastojke koji sinergistički djeluju u svim slojevima kože kako bi ublažili vidljive znakove starenja. Hijaluron, matične stanice jabuke, voćne kiseline, peptidi, retinol, vitamin E, razne kiseline sa snažim anti-age učinkom te posebno patentirani NeoGlucosamine® sinergijski djeluju i stimuliraju proizvodnju kolagena u dermisu, pomlađujući i regenerirajući kožu vraćajući joj vitalnost, čvrstoću i tonus.

Linija se sastoji od dvije moćne kreme za lice Matrix support SPF30 i Cellular Restoration te jedne za područje oko očiju Intensive Eye Therapy, a sastoje od posebno patentirane i snažne SynerG formule koja se ovisno o vrsti kreme sadrži od 6 do čak 15 aktivnih NeoStrata® Skin Active sastojaka.Te snažne SynerG formule stimuliraju obnovu stanica, poboljšavaju tonus kože, potiču sintezu kolagena i štite od oksidativnih oštećenja. Linije i bore se zaglađuju iznutra prema van. Koža izgleda zdravije, čvršće i mlađe. Cijena svake pojedine kreme je 372,21 kn.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr