Street mobile beauty

arhiva
Više ne morate tražiti idealan frizerski, kozmetički ili fitness studio da bi izgledali dotjerano i bili u formi. Vrhunski stručnjaci Street mobile beautyja doći će u vaš dom i pružiti vam najbolju uslugu
Vidi originalni članak

Naručiti frizera, vizažista, joga instruktora ili kozmetičara u vlastiti dom kako bi dobili najbolju uslugu pravi je užitak. Upravo to nudi vam Street mobile beauty – uz usluge vrhunskih stručnjaka za ljepotu i fit formu priuštiti si možete ono što u tom trenu najviše trebate, a sve to bez prometnih gužvi, problema s parkingom i napuštanja svog doma. 'Street mobile beauty' usluge možete naručiti telefonski ili putem interneta, a usluge su dostupne na području Zagreba. Osim širokog izbora specijaliziranih pojedinačnih beauty usluga, moguće je naručiti i paket usluga ili organizirati tulum uljepšavanja s prijateljicama. Stručnjaci iz 'Street mobile beauty' tima doći će na vaša vrata u brandiranim Smart vozilima i sa sobom donijeti svu potrebnu opremu da zablistate. 'Beauty 2 go' nudi kompletnu uslugu beauty salona u udobnosti prostora po vašem izboru i daleko od znatiželjnih pogleda. Ova zanimljiva idea mobilnih usluga uljepšavanja bez problema je pronašla suradnike u vrhunskim brandovima s kojima su potpisali suradnju.

Voditeljica projekta predstavila je Street Mobile Beauty

- Spektar usluga pokriva sve beauty tretmane, a namjera nam je pratiti puls klijenata i udovoljavati njihovim željama i potrebama. Jogu i pilates smo uvrstili u ponudu radi blagotvornog učinka na duh i tijelo. Smatramo da je tjelovježba vrlo bitna za zadovoljstvo vlastitim izgledom a naši instruktori su svakako spremni pomoći opuštenim vježbanjem u prostoru klijenta. Inzistiramo na profesionalnosti i kvaliteti usluge i zato radimo samo s najboljim brandovima iz svijeta ljepote: Schwartzkopf Professional za njegu kose, PRIORI je brand na svjetskoj razini prepoznatljivosti u njezi kože i jedan od vodećih u kozmetičkim tretmanima za pomlađivanje i uklanjanje nesavršenosti.

Svi zaposlenici su, navodi ona, prošli nekoliko selekcija i edukacija kod navedenih brandova i ostali su samo najbolji. Sa sigurnošću možemo reći da nam je kvaliteta usluge besprijekorna. Namjera nam je sačuvati klijente od stresa i uštedjeti im dragocjeno vrijeme. To je temelj našega projekta. Kod izvršenja svih naših usluga, djelatnici izlaze na teren obučeni u prepoznatljivu uniformu i stižu na odredište brandiranim vozilima, opremljeni svim potrebnim priborom i materijalima. Pri ulasku u prostor klijenta, presvlače se u adekvatnu obuću te pripremaju prostor za uslugu. Sva oprema se nalazi u posebnim koferima, a maseri dolaze s prijenosnim stolom za masažu. Opuštanje klijenta nam je imperativ na kojemu temeljimo sve naše usluge. Nakon završetka tretmana, klijent ispunjava upitnik s osnovnim informacijama i komentarima koji su nam vrlo bitni – kaže Maja i dodaje kako nakon završetka posla svaki djelatnik ima dužnost dovesti prostor u prvobitno stanje. Korisnice usluga Street mobile beautyja za sada najviše traže usluge depilacije, vizažista i frizerske usluge, a velik je i broj muškaraca koji si žele priuštiti masažu, depilaciju, manikuru ili pedikuru. Od muškaraca, klijenti su nam najčešće sportaši i managera, ali i prosječni muškarci koji se  vole opustiti u profesionalnim rukama masera ili kozmetičara. Mi garantiramo svim svojim klijentima apsolutnu diskreciju, a to je kod muškog dijela klijenata izazvalo oduševljenje koje ne skrivaju već dijele s prijateljima i kolegama tako da se krug klijenata svakim danom sve više širi  -rekla je Maja Blanuša. "Cijene su vrlo pristupačne jer želimo da naše usluge  budu prihvatljive što širem krugu ljudi. Nije nam u interesu skupo naplaćivati usluge koje se nude na svakom uglu, već proširivati lepezu usluga prema željama naših klijenata" ističe i dodaje da su njihove usluge namijenjene apsolutno svim dobnim skupinama. Svoje usluge nude i poduzećima, a usluge se pružaju u poslovnim prostorima. " Na tu ideju smo došli jer upravo na radnom mjestu najviše neodstaje npr. 30-minutna masaža za opuštanje (parcijalna) ili brzo šminkanje prije važnog sastanka", kaže voditeljica projekta Maja. 

Posjeti Miss7.24sata.hr