Što sadrži idealna make up torbica za ured?

Promo
Svaka čast ženama koje svako jutro u ured dolaze s flawless ful make upom, ali prosječna žena se ujutro jedva ustane - ako u tome prepoznaješ sebe, složili smo ti popis svih make up proizvoda koji bi ti mogli zatrebati za bilo kakav event na kojega moraš ići iz ureda!
Vidi originalni članak

Rijetka su jutra kada smo u stanju ustati se toliko prije da se uz tuširanje i oblačenje uspijemo i kvalitetno našminkati. Pod kvalitetno pritom ne mislimo na malo korektora koje razmažemo prstima po licu jedva gledajući.

Mala kozmetička torbica vrlo je kvalitetan dodatak u tvojoj uredskoj ladici. Zamisli da trebaš poslije posla ići na bitan poslovni event, a ti si sasvim čista lica? Iako podržavamo #nomakeup trend, ovakve prilike pretpostavljaju sređenost, pa neće biti na odmet staviti malo maskare i rumenila. Ipak, znamo kako to sa šminkom zna biti - kupiš jednu stvar, pa još 10 i sve ti izgledaju jednako potrebno. Upravo da se ne bi pronašla u ovom problemu, donosimo ti kratak i jasan popis svega što se nama učinilo vrlo praktično za posao!

1) Ruž

Rekli bismo najbolji izbor je jedan klasičan crveni ruž, ali možda si ti tip koji baš nosi ružičaste tonove. Kako bilo da bilo, jedan ruž s kojim se uvijek dobro osjećaš i koji ti zaista laska tenu trebao bi biti redoviti "stanovnik" ove torbice. Najbolje je, naravno, igrati na sigurno pa imati crveni, ružičasti ili nude ruž, jer primjerice ljubičasti neće biti prikladan za baš svaku situaciju. Ako imaš malo mjesta u toj torbici - možeš staviti i sva tri.

1) Bourjois Rouge Laque "05" - 94,90 kn; 2) Catrice Ultimate Colour Lipstick "Nudetastic" - 31,90 kn

2) Maskara

Maskara je jedan od onih beauty komada koji su toliko potrebni prosječnoj ženi da ih jedva smatramo make upom. Okej, možda pričamo gluposti, ali koliko vas iz kuće može izaći bez svega osim maskare? Dovoljno rečeno. Predlažemo da u maskaru uložiš koju kunu više jer će ispravna formula i četkica zbilja učiniti razliku. 

1) MAC Pro Beyond Twisted Lash - 183 kn; 2) Giorgio Armani Beauty Black Ecstasy Mascara "Obsidian Black" - 289 kn (Douglas)

3) Puder sa srednjom na punu pokrivnost

Možda si tip koji voli lagane pudere (mi isto!), ali nabaviš li puder s punom pokrivnosti koji se može lijepo razvući po koži s njim ćeš moći izvesti da ga naneseš vrlo tanko po cijelom licu, a ostaviš gušće na dijelovima na kojima ti treba već pokrivenost, recimo ispod očiju ili kako bi sakrila koji prištić. 

1) NYX Total Control - 14 funti (cultbeauty.co.uk); 2) NARS Cosmetics Sheer Glow Foundation - 43 eura (lookfantastic.com)

4) Paleta za lice s nekoliko boja

E sada, u ovome leži ključ. Nabaviš li dobru paletu s bronzerom, highlighterom, rumenilom i puderom u kamenu, ili po mogućnosti onu koja nudi nekoliko opcija od svake, bit ćeš sigurna da imaš make up za svaku priliku. Zamisli, sve ove proizvode u kamenu možeš koristiti za ono što se koriste, ali i kao sjenila - u tom slučaju, opcija je zaista bezbroj. Puder u kamenu, ili barem translucent puder, bitni su jer ćeš s njima make up zadržati na mjestu, pa ako ne možeš nabaviti paletu koja ga sadrži, svakako bi bilo dobro da ga uzmeš sa strane.

1) Lancome Summer Swing Belle de Teint Bronzer & Blush - 365 kn; 2) Elizabeth Arden Forever Bronze Bronzing Powder - 292 kn

5) Maramice za skidanje make upa

Ponekad je razina stresa ili nervoze visoka, pa će ruka biti nemirna. Tada za brze popravke trebaš imati nekakav proizvod za skidanje šminke, a najpraktičnijim nam se čine upravo maramice, jer ti omogućuju precizniji potez.

1) Pixi Moisturizing Cleansing Cloths - 10 funti (cultbeauty.co.uk); 2) Skin79 10 Fast Lip & Eye Remover Tissue - 6,49 eura (beautybay.com)

Posjeti Miss7.24sata.hr