Stigla je Stella McCartney linija za njegu kože: Šik je i ekološki prihvatljiva

Stella McCartney Beauty kolekcija za njegu kože Stelle McCartney
Vidi originalni članak
  • Stella McCartney poznata je kao ekološki osviještena modna dizajnerica
  • Međutim, McCartney se sada pridružuje beauty industriji 
  • Pokrenula je liniju za njegu kože, a mi donosimo sve što se zna o tim proizvodima 

Stella McCartney skincare“ razvijala se dvije godine i trebala bi biti lansirana sutra, 1. rujna, sa samo tri proizvoda: sredstvom za čišćenje, serumom i dnevnom kremom. Razlog male izmjene je taj što McCartney vjeruje kako bi trebala koristiti samo ono „što ti je potrebno“. Ako tražiš jaka sredstva i trenutačne rezultate, ovo nije marka za tebe, jer osnivačica branda željela je stvoriti nježnu kolekciju koja djeluje u sinergiji s tvojom kožom.

Beauty Priča o Augustinusu Baderu postala je legenda u beauty krugovima, a njegovi proizvodi su doista jedinstveni

Kao što bismo i očekivali od dizajnerice, brand je potpuno veganski i bez okrutnosti nad životinjama, formuliran s prirodnim aktivnim sastojcima, a svaki proizvod ima mogućnost ponovnog punjenja. Označen je kao „njega kože mirne savjesti“. Boce će također izgledati nevjerojatno elegantno u svakoj kupaonici.

Stella Reset Cleanser, 437 kn (ponovno punjenje 332 kn)

Svakodnevno sredstvo za čišćenje koje će ukloniti dnevnu šminku i prljavštinu, kao i očistiti kožu. Pritom poštuje prirodnu pH razinu kože.

STELLA Alter-Care Serum, 962 kn (ponovno punjenje 778 kn)

Super serum koji podupire funkciju barijere kože i zauzvrat pomaže u poboljšanju tonusa i teksture. Dovoljno je nježan i lagan da se može koristiti kao učinkovit proizvod za oči. Klinička ispitivanja su pokazala da poboljšava vitalnost i sjaj kože za 134%, podočnjake za 50% i bore za 38%.

Stella Restore Cream, 744 kn (ponovno punjenje 613 kn)

Njega kože s više mikrobioma, zahvaljujući ovoj dnevnoj kremi, za koju se kaže da poboljšava izgled linija i bora, a elastičnost se transformira u samo mjesec dana korištenja.

Ključni sastojci:

• Organski motar - bogat nezasićenim i zasićenim masnim kiselinama i fitosterolima za izglađivanje sitnih linija i bora.

• Biotehnološki ekstrakt brusnice - uzbudljiva superhrana s polifenolima koja pomaže vratiti ujednačen ten i podupire elastičnost i čvrstoću.

• Sok divlje organske breze - pomaže hidratizirati i vratiti čvrstoću i minerale, šećere i vitamin C.

• Ekstrakt divlje ubrane dulse alge – bogat polisaharidima koji pomaže smanjiti pojavu podočnjaka i vratiti ujednačenu boju kože.

Kolekcija ostaje bliska luksuznim korijenima Stelle McCartney, zahvaljujući pomoći slavnog parfumera Francisa Kurkdjiana koji je kreirao prepoznatljiv miris za kolekciju. Nazvan 'High Cliff', inspiriran je ljubavlju dizajnerice prema škotskom krajoliku.

Beauty Što botoks dugoročno radi licu - evo kako djeluje i koje su nuspojave

 

Posjeti Miss7.24sata.hr