Stigao je serum koji prkosi gravitaciji! On radi dok spavamo i u tjedan dana pruža nevjerojatne rezultate

Instagram @ginemargrethe
Vidi originalni članak

S toliko mnogo anti-age proizvoda na tržištu, teško je znati koji će uistinu djelovati, a koji će samo lijepo izgledati na našem noćnom ormariću ili polici u kupaonici. Međutim, postoji nekoliko stvari na koje je dobro obratiti pozornost kako bismo lakše prebrodili minsko polje koje predstavlja anti-age njega kože. Želimo birati proizvode koji sadrže ključne sastojke kao što su retinol i vitamin C, kao i proizvode koji imaju klinički dokazane rezultate. Srećom, Shiseidov potpuno novi noćni koncentrat ispunjava sve kriterije, ali i mnogo više od toga.

Beauty Novi proizvod koji efikasno rješava bore oko očiju: Super Anti-Ageing Serum Dr. Barbara Sturm

Redefinirajući koncept beauty sleepa, novi Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate naporno radi dok mi spavamo, ciljano djeluje na zatezanje opuštene kože i poboljšavanje njezine čvrstoće. Što ovaj serum izdvaja od ostalih? Za razliku od većine proizvoda za njegu kože na tržištu, Shiseidov novi noćni koncentrat klinički je testiran i pruža vrlo obećavajuće rezultate. Serum je vidljivo poboljšao izgled i zategnuo kožu kod 95% žena, a pružio dodatni efekt oblikovanja kože kod 93% žena i to u samo tjedan dana.

Koja je tajna Shiseido noćnog koncentrata?

Glavni sastojak je Shiseido LiftDynamic 4D tehnologija koja sadrži ekstrakt sladića. On djeluje na zatezanje kože oko obraza i čeljusti te povećava njezinu čvrstoću. Povrh toga, NightG3N3, blagotvorni trio kojeg čine ektoin, ekstrakt žutice i ekstrakt stolisnika, pomaže obnoviti kožu i spriječiti oštećenja dok spavamo. Rezultat je mladolika, blistavija koža nakon samo mjesec dana korištenja.

No, kada je u pitanju Shiseidov noćni koncentrat, sastojci nisu jedini važan dio. Ovaj serum također dolazi s posebnim uputama za primjenu, s ciljem dodatnog jačanja učinka noćnog koncentrata Vital Perfection LiftDefine Radiance. Prema brendu ovako bi trebala izgledati night sculpt masaža prilikom nanošenja seruma:

Korak 1.
REDEFINIRANJE: Zakači palčeve ispod brade i, primjenjujući blagi pritisak, guraj dlanove prema gore, duž linije čeljusti. Ponovi šest puta.

Korak 2.
PODIZANJE: Nježno guraj prste prema gore, u smjeru od linije čeljusti do ispod jagodica. Ponovi šest puta.

Korak 3.
KONTURA: Srednjim prstima pritisni početak obrva na tri sekunde, potom zagladi kožu prema dolje, duž kože ispod očiju, sve do sljepoočnica.

Korak 4.
OBLIKOVANJE: Koristi četiri prsta jedne ruke za podizanje kože i pomiči ih od sljepoočnica do ruba čeljusti. Sa suprotnom rukom lagano istegni kožu od sljepoočnice prema gore i zadrži ju tako tri sekunde. Ponovi tri puta na svakoj strani lica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H A N N A H M A R T I N (@hannahmartinmakeup)

Nakon što odradiš sva četiri koraka night sculpt masaže, sve što ti preostaje je beauty sleep te rezultati koji zatežu kožu i pružaju divne rezultate svako jutro. Noćni koncentrat Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance može se kupiti putem linka. Cijena mu je prilično visokih 254,25 eura, no ni to nas ne čudi s obzirom na to da uz njega možemo postići rezultate kao da smo otišli na tretmane kod profesionalca, a nismo morali napustiti udobnost svog doma.

Beauty Top 10 pudera za zrelu kožu! Prekrivaju nesavršenosti bez dodatnog naglašavanja finih linija i bora

Posjeti Miss7.24sata.hr