Stigao je korektor koji je toliko dobar da će s lakoćom zamijeniti tvoj puder ove jeseni

Instagram @midnightbee
Vidi originalni članak
  • Ovaj inovativni korektor s lakoćom može zamijeniti tvoj omiljeni puder
  • Pruža srednje do potpunog prekrivanja te posvjetljuje, prekriva i fiksira se u nekoliko sekundi
  • Sadrži hijaluronsku kiselinu, peptide, korijen encijana, ekstrakt lista kave i korijen sladića koji zajedno hidratiziraju, učvršćuju kožu i smanjuju vidljivost finih linija i podočnjaka
  • Pročitaj više: 5 nježnijih proizvoda s retinolom koje će tvoja osjetljiva koža obožavati

Novi Westman Atelier Vital Skincare Concealer je multifunkcionalno čudo koje bi s lakoćom moglo zamijeniti tvoj puder. Ovaj inovativni proizvod obećava pojednostaviti našu makeup rutinu ove jeseni jer nam nudi brzo i učinkovito rješenje za užurbana jutra. Westman Atelier Vital Skincare korektor može se pohvaliti odličnom dozom prekrivanja, od srednjeg do potpunog, što nam omogućuje da s lakoćom kreiramo željeni makeup look.

Beauty U drogerije je došao još jedan puder s divnim i nevidljivim prekrivanjem, a košta samo 7,40 eura

Bez obzira na to težiš li prirodnom, svakodnevnom izgledu ili ti je potrebna dodatna doza prekrivanja za posebne prilike, ovaj korektor će ti pomoći. Ono što ga posebno izdvaja je njegova sposobnost da posvijetli, prekrije i fiksira se u nekoliko sekundi, što rezultira divnim, prozračnim finišem koji izgleda poput poboljšane verzije naše kože. Pigmenti kreiraju meki fokus tako što odbijaju svjetlost i stvaraju besprijekoran ten.

Beauty Možeš sama kreirati bilo koju boju balzama za usne uz ovaj fora trik s TikToka

Njega kože i makeup proizvod u jednom

Westman Atelier korektor je više od same šminke. To je moćni proizvod za njegu kože prepun aktivnih sastojaka koji blagotvorno djeluju na kožu dugo nakon što uklonimo šminku. Formula uključuje hijaluronsku kiselinu i peptide koji hidratiziraju i učvršćuju kožu, smanjuje vidljivost finih linija i bora. Patentirani kompleks Vital Wakeup djeluje na ujednačavanje tona kože i posvjetljuje podočnjake tijekom vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Westman Atelier (@westmanatelier)

Beauty U Douglas je stigao dugoiščekivani makeup brend Dear Dahlia - koje proizvode možeš isprobati

Uz to, korektor koristi snagu održivo ubranog korijena encijana, poznatog po svojoj sposobnosti da posvijetli tamne krugove oko očiju, ukloni natečenost i učvrsti kožu okoloočnog područja. Ekstrakt lista kave, bogat antioksidansima, podupire prirodnu proizvodnju kolagena i omekšava fine linije.

Na kraju, tu je i korijen sladića, poznat po svojim umirujućim svojstvima, koji pridonosi ujednačavanju tona kože i posvjetljivanju tamnih mrlja. Ova pomno odabrana mješavina sastojaka pokazuje predanost Westman Ateliera stvaranju proizvoda koji ne samo da poboljšavaju naš izgled, već i njeguju i poboljšavaju zdravlje naše kože uz kontinuiranu upotrebu.

Beauty Stigla je nova maskara koja obećava 9 puta više volumena u samo jednom sloju i to na 28 sati

Westman Atelier Vital Skincare Concealer dokazano pruža rezultate

Korektor za njegu kože Westman Atelier Vital Skincare ne pruža samo trenutačne rezultate prekrivanja i zamagljivanja nedostataka na licu. Kliničke studije su pokazale da može smanjiti tamne kolutove oko očiju u samo četiri tjedna redovite upotrebe. Ovaj pristup dvostrukog djelovanja - trenutnog prekrivanja i dugoročnih prednosti u njezi kože - čini ga boljim i poželjnijim proizvodom od tradicionalnih korektora. Za one koji ekstra savjesno biraju proizvode koje stavljaju na svoju kožu, dobro je znati da ovaj korektor ne sadrži dodane mirise, nije komedogen i testiran je od strane dermatologa i oftalmologa. On je cruelty-free, ne sadrži ftalate, parabene, talk, kao ni silikone.

Beauty Tražiš savršenu olovku za puniji izgled usana? Ova te neće razočarati!

Zašto je to tvoj novi jesenski must-have?

Westman Atelier Vital Skincare Concealer je više od običnog korektora - to je tretman za njegu kože, alternativa puderu i makeup proizvod za još ljepši ten, sve u jednom. Njegova sposobnost da nam pruži prekrivanje dok istovremeno podržava zdravlje kože, čini ga izvanrednim proizvodom u koji se isplati uložiti. Ove jeseni možemo s lakoćom pojednostaviti svoju rutinu i koži pružimo sjaj uz ovaj multitasking proizvod. S cijelim nizom dostupnih nijansi i sastojcima koji vole kožu, Westman Atelier Vital Skincare Concealer je svestrana opcija koja će usrećiti žene s raznim tipovima i tonovima kože. Poželiš li ga isprobati, možeš ga naručiti ovdje. Cijena mu je 50,85 eura.

Beauty Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

Posjeti Miss7.24sata.hr