Sočna i voćna La Piel ulja za usne stigla su u BIPA drogerije i sada su na popustu!

Instagram @la_piel
Vidi originalni članak
  • Juicy Lips ulja za usne sada su dostupna i u BIPI, po 15 % nižoj cijeni do 11. rujna - savršena prilika za isprobavanje nečeg novog!
  • Svaka nijansa ulja za usne je dobivena iz čistih ekstrakata voća i povrća
  • Zvjezdani sastojci formule su ulja sjemenki jojobe i ruže koja hidratiziraju i obnavljaju usne
  • Pročitaj više: Jedan trend pramenova zabilježio je porast pretraživanja od 200 % na Pinterestu!

Dosad si možda već čula za novitet u La Piel kolekciji proizvoda, Juicy Lips ulja za usne, a možda si ih već i isprobala. No, ako nisi, odlična je vijest to da su Juicy Lips ulja za usne od sada dostupna i u odabranim BIPA drogerijama. Uz to, trenutno su i na popustu! Svaka od sedam sočnih nijansi pruža visoki sjaj i njegu usnama te savršenu dozu boje koja je dobivena iz ekstrakata voća i povrća. Formula je potpuno prirodna s patentiranim sastojkom brenda, na bazi ulja, veganska je i nije testirana na životinjama. Bilo da odabereš suptilne ili jarke tonove, tvoje usne bit će meke, hidratizirane i neodoljivo sjajne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Beauty Omiljeni proizvod za njegu usana Lily Collins košta samo 4 eura i evo gdje ga možeš kupiti

Prednosti Juicy Lips ulja za usne brenda La Piel

Kolekcija Juicy Lips može se pohvaliti prirodnom formulacijom s patentiranim sastojkom na bazi ulja koji osigurava visoki sjaj i njegu. Ova ulja za usne su dugotrajna i postojana te su potpuno veganska i ne lijepe se. Štoviše, La Piel proizvodi su i cruelty-free jer nisu testirani na životinjama. Juicy Lips nisu samo obična ulja za usne. To su visoko hranjivi proizvodi koji svojim posebnim formulama pružaju intenzivnu hidrataciju, a istovremeno ostavljaju zadivljujući sjaj na usnama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Beauty Urban Decay je kreirao puder koji vidljivo zamagljuje kožu, ne preslikava se i traje do 24 h

Jedinstvena i prirodna formula

Ono što Juicy Lips čini posebno jedinstvenim uljima za usne je njihova prirodna i inovativna formulacija, a svaka boja u kolekciji dobivena je iz ekstrakata voća i povrća. Ova ulja su idealna za sve koji teže prirodnim i zdravim proizvodima, bez kompromisa u kvaliteti i učinku. Kolekcija se sastoji od 7 sočnih nijansi koje će savršeno nadopuniti svaki makeup look. Bez obzira na to voliš li suptilne tonove ili hrabrije boje, pronaći ćeš idealnu nijansu za sebe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Beauty Imaš preplanuli ten, ali ne želiš zbog toga kupovati novi puder? Ovaj proizvod će te spasiti

Budući da se radi o uljima za usne, svaka nijansa je transparentna s blagom dozom boje, a konačna boja ulja za usne Juicy Lips ovisi o prirodnoj boji tvojih usana. Na svjetlijim usnama boja će više doći do izražaja, dok će na tamnijim usnama biti intenzivnija. Možeš ih koristiti kao samostalno ulje za usne, a možeš ih kombinirati i s olovkom ili ružem za usne, pri čemu Juicy Lips ulje ima hidratantni, ali i sjajni učinak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La PIEL | Prirodna kozmetika (@la_piel)

Beauty Nars je lansirao ruž za usne inspiriran izvornom kolekcijom iz 1994. - ne znamo koja nijansa je ljepša

Zvjezdani sastojci Juicy Lips formule i boje dobivene iz ekstrakata voća i povrća

Formula Juicy Lips ulja za usne sadrži ulje sjemenki jojobe, koje je poznato po obilju vitamina i minerala, te hidratizira kožu, osigurava usnama vlagu i daje im mekoću i glatkoću. Slično tome, u formuli se nalazi i ulje sjemenki ruže, koje je bogato esencijalnim masnim kiselinama i koje sadrži tragove trans-retinolske kiseline te je cijenjeno zbog svoje uloge u regenerativnoj njezi kože.

Ako poželiš isprobati La Piel Juicy Lips ulje za usne, na linku možeš naći popis BIPA poslovnica u kojima ih odsad možeš naći. Dobro je znati da su ona i na 15 % popusta do 11. rujna pa će cijena jednog Juicy Lips ulja za usne tijekom ovog razdoblja biti 10,16 eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Miljević (@nja_tam)

Beauty Žene na TikToku više ne koriste korektore za prekrivanje podočnjaka jer su našle bolju alternativu

Posjeti Miss7.24sata.hr