Sladak i cvjetni parfem za novogodišnji doček

Thinkstock / Spencer Davies
Kažu kako nova razdoblja u životu treba obilježiti novim mirisom, a novogodišnji doček mnogima od nas znači novi početak. Slatke i senzualne note su se ove sezone nametnule kao najpoželjnije.
Vidi originalni članak

Ruža, vanilija, božur ili mošus – sve su to mirisi koji su kao stvoreni za ovo doba godine. I dok ljeti moramo paziti da naš miris ne bude pretežak, zimi si možemo dati oduška jer su nešto teži i zahtjevniji mirisi na cijeni. Kada su svečane prigode u pitanju svaka žena želi biti senzualna, zamijećena i zavodljiva. Posh miris koji je nedavno završio na mom radnom stolu je upravo takav miris.

Karakteristike proizvoda: Posh miris (59,99 kn, Kozmo) je miris koji je mješavina ruže, božura i vanilije. Radi se o intenzivnom cvjetnom mirisu koji dolazi u raskošnoj bočici sa zlatnim natpisom i u odgovarajućoj kutiji s postoljem. U bočici se nalazi 100 ml eau de parfum mirisa što će vam zasigurno biti dovoljno za cjelogodišnje druženje.

Moj prvi dojam: Prva stvar koju ćete primijetiti na ovom parfemu je ruža. Kraljica cvijeća uvjerljivo dominira ovim mirisom, ostavljajući vaniliju, božur, ljubičicu  i iris po strani. Prvi dojam je opojan i raskošan te treba pripaziti prilikom nanošenja da ne pretjerate.

Faza testiranja: Kada prođe intenzivna aura ruže, miris se polako počinje razvijati u pozitivnom smjeru. Umjesto slatkoće koja je specifična za mirise koji sadrže vaniliju, razvija se nešto svježija cvjetna aroma, tako da mogu reći da mi se ovaj miris mnogo više sviđa kada malo sazrije na koži. Nakon prvotne slatkoće slijedi jedan mnogo zreliji ženstveniji miris koji nije nametljiv, ali je upečatljiv.

Moj konačan dojam: S obzirom da vjerujem da je parfem osobna stvar koju svatko mora odabrati za sebe, smatram da je pomalo nezahvalno birati miris za nekoga drugoga. Ovaj miris je prije svega oduševiti mlade djevojke koje žele istaknuti svoju ženstvenost. On je jak, intenzivan i definitivno nije za sramežljive žene. Vidim ga na ženi koja voli isticati svoje adute i ne boji se zablistati. 

Zbog pristupačne cijene sigurno će osvojiti nešto mlađe djevojke koje još uvijek traže svoj idealan parfem, ali i žene koje nisu vjerne jednom mirisu.

Posjeti Miss7.24sata.hr