Skinlick je sada dostupan i u BIPI, a ovo proizvodi koje morate probati!

Matej Dokić
Vidi originalni članak
  • Cijeli Skinlick asortiman (da, čak i hit proizvodi za kosu!) stigao je na police BIPA drogerija!
  • Jedan od najtraženijih hrvatskih kozmetičkih brendova dostupan je na policama odabranih poslovnica BIPE
  • Ovo su naša tri favorita kojima se posebno veselimo

Skinlick je Skintegrin sestrinski brend koji je zadržao fokus na zdravlje kože, ali u nešto jednostavnijim formulacijama. Riječ je o brandu koji se zalaže za inovativna, cruelty-free i ekološki osviještena rješenja za njegu lica, kože i kose. Proizvodi su formulirani kako bi bili maksimalno učinkoviti, ali i dalje pristupačni i jednostavni. Skinlick je idealan brand za svakoga tko želi minimalističku, a učinkovitu rutinu od glave do pete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S K I N L I C K (@skinlickd)

Ponose se upotrebom održivo dobivenih sastojaka kako bi stvorili proizvode koji su ne samo učinkoviti, već i ekološki prihvatljivi. Sva pakiranja su 100% reciklabilna, a tube su napravljene od 50% PCR plastike.

Koje proizvode jedva čekamo isprobati?

Definitivno njihovu hvaljenu hair care liniju – Sebum Balance šampon koji regulira proizvodnju sebuma i balansira masno vlasište te duo za obnovu kose – Hair Hero masku koja obnavlja oštećenu kosu i Hair Retreat šampon namijenjen oporavku kose.

Osim toga u BIPA poslovnicama dostupni su i njihovi popularni facial care proizvodi – Kindwash (nježni gel za čišćenje lica), Cloud serum light (lagani hijaluronski serum) te Cloud cream light (hidratantna krema za njegu svih tipova kože, posebno masne).

Od bodycare proizvoda u BIPI možete pronaći njihov najnoviji proizvod – Clean365 losion koji ima novi, svjež, limunasti miris te Rouge365 kremu, kremu koja je već osvojila pripadnice ljepšeg spola zbog svog mirisa - note koje evociraju puder, badem i bijelo cvijeće.

P.S. Šuška se i kako uskoro u dm stiže i novi Clean365 losion za tijelo! Zahvaljujući visokoj koncentraciji prirodnih sastojaka, Skinlick Clean losion postao je omiljeni proizvod mnogih korisnika koji traže nježnu, ali učinkovitu njegu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S K I N L I C K (@skinlickd)

 

Za više informacija, pratite njihove društvene mreže – Instagram & TikTok.

Posjeti Miss7.24sata.hr