Sisley Studio proslavio prvi rođendan i predstavio novu kolekciju

Povodom rođendana Sisley Studija isproban je botanički tretman Sisley na licu poznatih voditeljica Barbare Kolar i Mie Kovačić.
Vidi originalni članak

Mia i Barbara isprobale su botaničke tretmane koji elegantnim, jednostavnim i učinkovitim pokretima omogućuju opuštajuće i ugodne trenutke s iznimnom kvalitetom i učinkovitošću. Tretmani se izvode  proizvodima dobivenim od najboljih biljnih ekstrakata i esencijalnih ulja, te iznimno ugodnom novom tehnikom masaže sa Sisley masažnim kamenjem. Cijena tretmana je 500 kn.

Nakon tretmana poznata vizažistica Simona Antonović na Barbarinom licu isprobala je novi Shanghai Look za jesen-zimu 2012. Shanghai novi look je isprobala i Mia Kovačić, upotpunjen novim sjajilom Lip Gloss i rumenilom Pink Coral. Shangai kolekcija je  inspirirana Kinom i Dalekim istokom 20-tih godina prošlog stoljeća. U kolekciji se nalaze Instant Perfect za matiranje i uljepšavanje tena (389 kn) te višebojno Phyto rumenilo (479 kn). Oči istaknite jednom od četiri prekrasne nijanse sjenila (279 kn), a usne premažite Phyto sjajilima u crvenoj ili ružičastoj nijansi.

Posjeti Miss7.24sata.hr