Silhouette Soft – nova metoda pomlađivanja

Thinkstock / Spencer Davies
Poliklinika IMED na čelu s doc. dr. sc. Milenovićem, 8. veljače, bila je domaćin poznatom estetskom kirurgu iz Italije, dr. Robertu Pizzamigliu. Razlog njegova dolaska bilo je predstavljanje Silhouette Soft proizvoda, odnosno resorptivnih konaca za estetske korekcije kože glave i vrata.
Vidi originalni članak

Silhouette Soft predstavlja novi koncept pomlađivanja lica. Ova inovativna metoda, već je dokazala svoju efektivnost, a među prvima u regiji, primjenjuje ju i doc.dr.sc. Milenović u poliklinici Imed. Pacijentice doc.dr.sc. Aleksandra Milenovića, osim klasičnih kirurških zahvata, kao što su facelifting, blefaroplastike i sl. te neinvazivnih metoda, kao što su aplikacija filera, imaju mogućnost koristiti ovu inovativnu metodu, koju je on već uspješno aplicirao prvim hrvatkim pacijenticama.

Drago mi je da je polikinika Imed od svog osnutka mjesto edukacije stručnjaka iz regije ali i zemalja Europe, bilo da se radi o stomatolozima ili estetskim kirurzima“, istaknuo je doc.dr.sc. Aleksandar Milenović maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata, suvlasnik poliklinike Imed i domaćin edukacije.

Silhouette Soft je nova tehnologija face liftinga, proizvedena u SAD-u. Djeluje kroz dva koraka. Prvi je korak podizanje lica uz trenutne i diskretne rezultate: odmah nakon što je postupak završen, doktor je u mogućnosti redefinirati tretirano područje i podignuti tkivo zahvaljujući dvosmjernim i razgradivim koncima. Drugi korak je podizanje volumena za postepene i prirodne rezultate: reapsorpcija aktivne supstance Silhouette Soft konaca pomaže koži u obnavljanju kolagena. Tako je Silhouette Soft jedini proizvod na tržištu koji kombinira ova dva koraka.

Silhouette Soft pruža trenutan, ali prirodan efekt podizanja lica, progresivan oporakak prirodnog kolagena. Procedura traje svega 30 minuta i to pod lokalnom anestezijom, a nema ni rezova. Nakon procedure, vrlo je brz povratak profesionalnom i društvenom životu, a efekt Silhouette Softa traje do 18 mjeseci.

Posjeti Miss7.24sata.hr