Krema koju Francuskinje obožavaju i Sienna Miller uvijek ima u neseseru. Kaže da je tajna predivne kože

Profimedia Foto: Profimedia
Vidi originalni članak

Svaka beauty entuzijastica u svojoj kolekciji ima barem jedan proizvod koji potječe iz francuskih ljekarni. Te trgovine s osvijetljenim zelenim križem postale su simbolične u svijetu ljepote jer su dom nekih od najučinkovitijih proizvoda usmjerenih na pružanje besprijekornih rezultata. Uz to, posebno su dobri za osjetljive tipove kože i često su povoljni, što je dodatni plus. Na vrhu liste želja za njegu kože najčešće se nalaze proizvodi brendova poput La Roche-Posaya, Bioderme, Caudalie i Vichy. No, postoji još jedan, sada već kultni, proizvod iz francuski ljekarni koji je tijekom posljednjih godina privukao veliku pozornost, a to je sasvim slučajno i omiljeni proizvod Sienne Miller.

Beauty Ovaj viralni hit iz Müllera je najbolji piling za pripremu kože tijela za ljeto - potvrdilo 75.000 kupaca!

A313 Vitamin A pomada za njegu lica stekla je popularnost i među slavnima

Nedavno je za Harper's Bazaar Sienna snimila video “Inside my beauty bag” i otkrila da je A313 Vitamin A pomada jedan od favorita u njezinom neseseru. U videu Sienna izvlači jedan po jedan proizvod iz kozmetičke torbice, a među prvima se nalazi tuba omiljenog A313. Otkrila je ovaj proizvod zahvaljujući još jednoj britanskoj 'it' djevojci, Alexi Chung, za koju kaže da ima najčudesniju kožu. Držeći korištenu naboranu tubu u ruci, Sienna ističe da je proizvod opisan kao French girl tajna za sjajnu kožu.

Beauty Skin tintovi mogu biti pogodak ili potpuni promašaj - ovih 8 te sigurno neće razočarati!

Koje je mišljenje stručnjaka o ovom kultnom favoritu?

Rezultati govore sami za sebe, ali dok je BeautyTok opsjednut proizvodom, stručnjaci nisu baš uvjereni. Popularna dermatologica s TikToka, dr. Dray, kaže: “Retinil palmitat je ono što se nalazi u A313. To je ester retinola, a esteri retinola su zapravo antioksidansi. Možda mogu pomoći stabilizirati formulu, potencijalno mogu pomoći u zaštiti od oksidativnog stresa, ali, za razliku od retinola, retinaldehida ili nekog drugog oblika vitamina A, oni zapravo ne poboljšavaju proizvodnju kolagena pa nemaju učinak protiv bora".

@drdrayzday Replying to @Hayli Danaë A313 contains retinyl esters, which dont have the same benefits as retinol, retinaldehyde, or prescription forms of topical vitamin A. It gets hype for being French & for allegedly being used by models, but it is basically just a moisturizer. #a313 #a313retinol #retinolskincare #dermatologist ♬ original sound - Dr Dray | Dermatologist

Je li A313 doista rješenje za višestruke probleme s kožom? Iako vjerujemo stručnjacima, sve dok brojne slavne dame, poput Sienne i Alexe, kažu da tajna sjajne kože Francuskinja leži u tubici kreme od 27,95 eura, onda smo ju definitivno voljne isprobati. Dostupna je za kupovinu putem linka.

Beauty U Hrvatsku je stigao novi 14-dnevni tretman lica protiv mrlja za ujednačen i sjajan ten

Posjeti Miss7.24sata.hr