Seksi look s crvenim ružem January Jones

Guliver Image/Getty Images
January Jones pojavila se 23. travnja na predstavljanju šeste sezone serije "Momci s Madisona" održanoj u New Yorku. Za ovaj događaj odabrala je casual odjevnu kombinaciju koja je osvježena elegantnim make upom kakav nosi i u samoj seriji.
Vidi originalni članak

Za ovu priliku January je također odabrala klasičan look, ali na noviji način. Na oči je nanesena tanka linija tušem, a još su dodatno istaknute umjetnim trepavicama koje ih čine mačkastima i zavodljivima. Na usne je nanesena hladna nijansa crvenog ruža koji joj odlično pristaje uz porculansku put, a na obrazima je roskasta nijansa rumenila koja daje svjež i zdrav izgled kože. Frizura je usklađena uz odjevnu kombinaciju. Kosa podignuta u nemarnu punđu otvara lice i ostavlja make up u prvom planu, a cjelokupni dojam je vrlo lijep i seksi. Obrve su također odigrale veliku ulogu, s obzirom da nisu prenaglašene i ne izgledaju nacrtano, već je sjenilom za obrve postignut prirodan izgled.

Ležerna odjevna kombinacija kožnih hlača i romantične čipkane bluzice usklađena je visokim potpeticama i trendovskom traper jaknom, a pin up make up je dodao damski štih. Već smo se u seriji uvjerili kako američka glumica odlično nosi klasični make up look, ali njeguje taj stil i u privatnom životu. Naravno, uz malo modernije pomake.

Ukoliko vam se dopada ovaj look, i sami ga možete lako postići kod kuće i na takav način i najležerniji styling učiniti senzualnim.

U galeriji detaljnije pogledajte look January Jones...

Posjeti Miss7.24sata.hr