Šampanjac plava: najluksuznije blond nijanse koje si ikad vidjela bit će hit ovo proljeće

Shutterstock/Instagram
Vidi originalni članak
  • Nakon ledenih i pepeljastih tonova plave, proljeće i ljeto prigrliti će raskošnije i bogatije tonove ove omiljene boje 
  • Blond koji odiše luksuzom više nego bilo koji drugi, a kojeg će htjeti imati svaka trendseterica, šampanjac je plava
  • Toplije nijanse omekšat će crte lica, a djelovat će posebno privlačno

S dolaskom proljeća u zraku pomalo mirišu i promjene, a jedna od najdražih transformacija nam je sigurno drugačija boje kose. Topliji sunčaniji dani obično vole svjetliju boje kose pa se nakon pramenova i težih boja baš negdje u ovo vrijeme počinjemo razmišljati tonovima koje bi mogli osvježiti naše lice. No, kako izabrati odgovarajuću plavu boju?

PLAVUŠA ZAUVIJEK Želiš posvijetliti kosu? Koje su nijanse plave najbolje za tridesete, a koje za četrdesete i kasnije

Stručnjaci za boje za kosu  i svjetski frizeri s A-lista, barem prema kriteriju trendova, tvrde kako su posljednji modni hit u svijetu boja definitivno nijanse plave koje do sada izgledaju najskuplje i najglamuroznije – boje šampanjca

''Šampanjac nije samo za proslave. Uvrstite ga u svoju svakodnevicu. Od 17. stoljeća šampanjac se povezivao s kraljevskim statusom, bogatstvom i prestižom, a stekao je i službeni status boje. Njegova meka, zlatna nijansa postala je tako sinonim za luksuz, stoga bi je svakako trebala uvrstiti u svoj rutinu s kosom'', ispričao je stranim medijima Jason Hogan, stručnjak za boje za kosu svjetske reputacije. 

Plava kosa Brinete ili plavuše? Koje se bogatije udaju, koje imaju veći IQ, a koje su su bolje u krevetu

Naginjanje prema paleti šampanjca ne samo što će ostaviti raskošan, lijep i uravnotežen dojam, već će i dati notu bogatstva i prirodnosti što nije nije bio slučaj s ledenim ili pepeljastim nijansama plave. 

Kako bi se ova boja prilagodila svim tonovima lica, za proljeće/ljeto 2020. možeš birati među tri vruće i bogate nijanse:

Šampanjac plava

Klasična, bezvremenska i bogata nijansa plave predivno je izbalansirana i priuštit će ti neponovljiv sjaj kose. Za ovakav look vjerojatno će se odlučiti djevojke koji se ne boje osvajati svojom atraktivnošću

Vintage šampanjac plava

Radi se o mekšoj, ali još uvijek vrlo privlačnoj verziji šampanjca plave. S  nijansama karamele, ova boja kose omogućit će dojam dimenzionalne i profinjene plavuše

Ružičasta šampanjac plava

Sasvim mekana nijansa odlično se slaže skoro sa svim tipovima kože. Možda će izgledati najljepše u ambijentu toplih ljetnih večeri dok na terasi pijuckaš čašu vina. 

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Your browser doesn’t support HTML5 video

 

Posjeti Miss7.24sata.hr