Nova proljetno-ljetna kolekcija kozmetike SUNSHINE je u prodaji

Nova proljetno-ljetna kolekcija SUNSHINE u prodaji je početkom travnja u prodavaonicama dm-drogerie markta, Farmacije i Heruc Galerije.
Vidi originalni članak

''Iz S.Fresha Vam šaljemo sunce i mirise mora, plaže, naranče, fine jutarnje kave, svježine limuna, zdrave lavande, egzotičnog kkosa i umirujućeg zelenog čaja. Vrijeme je da vaša koža nakon zime prodiše, oživi, učvrsti se i proljepša za skidanje u bikini'', oduševljeno najavljuje Lana pa nastavlja: ''Nakon dvije preuspješne sezone proširili smo se na dvostruko više prodajnih mjesta i započeli pripreme za izlazak i na strana tržišta. Ovih dana smo lansirali i novu liniju proizvoda, S.Fresh TeaMix pa moja partnerica i ja ne stajemo. Mogu s ponosom ustvrditi da nam je ovo najinovativnija i najsavršenija kolekcija do sada! Ovoga proljeća i ljeta pokrivamo apsolutno sve proizvode koji Vam trebaju da zablistate u punom sjaju, od anticelulitne revolucije do posve prirodnih proizvoda za sunčanje''

Pa krenimo redom:

1. Espresso Body Scrub

Anticelulitna mješavina za tuširanje na bazi svježe kave i aromatičnog ulja naranče koja djeluje poput bogatog scruba, apsolutni je hit u svijetu. Pakirana je su praktične vrećice koje čuvaju svježinu i idealne su za putovanja, a djeluje učinkovito na ljepotu i tonus kože. Poznato je da kofein jača cirkulaciju i zateže kožu, oslobađajući je od celulitnih nakupina. Antioksidanti učinkovito izbacuju toksine, a hranjivim uljem i esencijama naranče poboljšavaju kvalitetu i opći izgled kože, čineći je mekom i glatkom. Obećajemo: kada se miris svježeg espressa i prirodne naranče proširi vašom kupaonicom, učinit će vaša buđenja najsretnijima!

2. SOS! Wonder

S obzirom na to da je SOS! Miracle osvojio apsolutno cijelu Hrvatsku i zbog izrazito ljekovitih rezultata kojima smo opravdali naziv ''Čudo'' i koji je postao naš bestseller, odlučili smo izbaciti još jedno čudo u naš program. Radi se o ljekovitoj masti na bazi indijske biljke neem koja je okosnica Ayurveda medicine te se već 5000 godina koristi u liječenju najneugodnijih dermatoloških stanja: od osjetljive kože i crvenila, akni, herpesa, osipa, ekcema, rana, svraba, peruti pa čak i psorijaze. Odličan je u smanjivanju tamne pigmentacije i stoga je idealan za ''brisanje'' podočnjaka.

3. Sexy Lips&Cheeks

Znamo da obožavate naše lip balmove pa smo u ovoj sezoni odlučili osmisliti izrazito meku i hranjivu teksturu na bazi ulja, predivno crveno-koraljne boje koja se može koristiti i kao make-up za usne i obraze. Primjena je jednostavna jer jednim potezom prsta nanesete lip balm na usne, a viškom narumenite obraze. Mislim da je Sexy Lips&Cheeks jedino što vam, uz osmijeh i vedrinu ovoga ljeta treba za izlazak iz kuće i noću i danju. I sve to uz neodoljivi miris jagoda!

4.  Iššš Mosquitos

Ove sam zime na jednom egzotičnom putovanju otkrila da se tamo, gdje se vjeruje isključivo u prirodnu kozmetiku i medicinu, za tjeranje komaraca koriste prirodna ulja nema i citronelle. I tako sam došla na ideju kreirati njegujuće ulje za licei tijelo, koje će otjerati komarce, a ujedno biti bez ikakvih otrova i štetnih tvari. Iššš Mosquitos će biti ''must have'' za cijelu obitelj, a posebno za djecu jer smo do sada protiv komaraca kupovali isključivo otrove po preskupim cijenama. Sigurna sam da ćete naš Iššš u praktičnom, manjem spray-pakiranju apsolutno zavoljeti.

5. OIL WOW!

Dok smo za zimu našim kupcima preporučili kreme za tijelo bogatih tekstura, za proljeće i ljeto vjerujemo u ostvarenja istih učinaka puno lakšim i nemasnim uljem široke primjene. Naša uljna mješavina može se koristiti za njegu lica i tijela, kao i za zaštitu vrhova kose. OIL WOW! Ostavlja mirisni ''sparkling'' efekt na bazi svježe naranče, a idealan je drugi korak u njezi nakon upotrebe našeg Espresso Body Scruba na bazi kave. Obožavat ćete pronaći rješenje svih vaših potreba i želja u jednom uljnom eliksiru široke primjene, a na blistavost vaše njegovane kože svi ćemo moći reći samo WOOOW! 

 

6. Hair Breeze

Dok na policama najčešće možemo naći već toliko viđene siikonske preparate za njegu kose, možda ne znamo da svi oni, uz šampone i regeneratore, zapravo opterećuju i guše vlasište kose, od kojeg ona crpi svoju ljepotu. Hair Breeze je razvijen na bazi sugestija dermatologa te prirodnih sastojaka koji čiste tjeme, hidratiziraju, umiruju i potiču rast kose. Osjetit ćete svježinu tjemena kakvu vjerojatno nikada niste, ublažiti probleme sa vlasištem uz umirujuće mirise lavande i morskog povjetarca.

7. Sun-Shine Mist

Naša već prepoznatljiva mirisna linija Fragrance Mist posebice u toplijim danima zamjenjuje klasične parfeme koji zbog visokog postotka alkohola, u doticaju sa suncem mogu dovesti do alergijskih reakcija i pigmentacijskih mrlja. Ove sezone smo odlučili kreirati osvježavajući Sun-Shine Mist koji ljeti možete nositi sa sobom posvuda – pa i na plažu. U njemu ćete prepoznati note havajskog sunca, osvježavajuće morske vode, uz neizostavnu aloe veru koja umiruje i hidratizira kožu na suncu.

8. On The Beach

On The Beach losion za sunčanje s UVA i UVB zaštitom i faktorom 15, siguran je, učinkovit te sasvim prirodan losion koji može koristiti cijela obitelj. Njegove prirodne baze ulja i minerala stvaraju vodootporan film, hidratiziraju i umiruju kožu. Neodoljivo mirišu na kokos i tropsko sunce koji su među najpoželjnijim notama koje podsjećaju na plažu. Sigurni smo da će s našim Aloe After Beach Mistom ovo ljeto izvirivati iz svake torbe i pratiti vas na putovanju na more.

8.Aloe After Beach

Hidratizirajući i umirujući ''mist''  za nakon sunčanja bazira se na koncentratu aloe vere za koju je poznato da je najpoželjnija nakon izlaganja suncu. Aloe After Beach je osvježavajuća i nemasna formula obogaćena svježom mentolom koji će vas dodatno rashladiti. Jedva ćete dočekati tuširanje kako bi svoju preplanulu put namirisali opuštajućim notama zelenog čaja i limuna. U spray-ambalaži, lagan za nošenje, ovaj mirisni mix će svaka koža vrlo rado upiti i zadržati njegov blagoslov ostatak dana i večeri.

A uz sve nove proizvode, tu su i naši S.FRESH bestselleri koji ostaju u prodaji i ove sezone: Apricot Face Polish, Pure&Cool deo krema, Jasmin 24/7 krema, Gardenia Anti-Age krema i SOS! Miracle melem koji će se ponovno naći na policama već ovog ljeta!

Uživajte u predivnom proljeću i nadolazećem ljetu uz S.FRESH!

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr