Rouge Noir ima novo lice u Chanel božićnoj kolekciji

Inspiriran blagdanskim svjetlima, tragom ruža na kristalnoj čaši, otkucavanjem sata u ponoć i zlatnim sjenilom na očima, kreativni direktor Chanela Peter Philips kreirao je kolekciju koja se bazira na reinterpretaciji kultne nijanse Rouge Noir koja je ovoga puta obogaćena zlatnim i brončanim tonovima za večernji make up.
Vidi originalni članak

Eclats du Soir de Chanel je kolekcija večernjeg make upa u kojoj posebno mjesto zauzima paleta sjenila (741 kn) s četiri nijanse: zlatnom, brončanom, ljubičastom i prljavo-ružičastom. Prošiveni uzorak na površini sjenila priča svima dobro poznatu Chanel priču, dok mekana tekstura omogućuje kreiranje najrazličitijih lookova. Uz luksuznu paletu u kolekciji se nalaze i olovka za oči, duo sjenila (308 kn) te poznata Illusion d'Ombre sjenila (231 kn).

Za savršen ten pobrinut će se Poudre Universelle Libre (333 kn) sa svjetlucavim česticama koje naglašavaju ten, dok rumenilo (300 kn) u ružičastoj nijansi sa zlatnim česticama ističe najljepše na licu. Usne istaknite L'Impatiente mat ružem (239 kn) – intenzivnom nijansom boje vina ili pak s nekim do tri sjajila (203 kn) sa svjetlucavim česticama. Lak (179 kn) koji se nosi ove sezone je Malice – crvena s daškom crne i šljokica.

Posjeti Miss7.24sata.hr