Nema tu romantike, nosi se tamno cvijeće u kosi

Instagram/Rodarte
Sestre Kate i Laura Mulleavy iz brenda Rodarte najavile su u svojoj jesenskoj kolekciji puno cvijeća, no zašto čekati jesan kada je proljeće idealno doba za takav accessories
Vidi originalni članak

Na reviji za jesen 2016. dizajnerski dvojac Rodarte je svoje modele okitio cvijećem, a najupečatljivije je bilo ono u kosi. Metalni buketići orhideja sa šarenim draguljima umjesto tučka, iza ušiju ili na vrhu glave manekenki, dali su neku novu dimenziju cvjetnim ukrasima za kosu, koji su izgledali kao kombinacija nakita i pravog cvijeća. A u kombinaciji s tamnim nijansama ruževa, čitav look je izgledao istovremeno romantično i 'zločesto', poput neke gotičke verzije Fride Kahlo. 

No, ne trebate čekati jesen da nabacite cvjetni accessories, jer taj look možda čak i bolje odgovara proljeću. Također, ne postoji jednostavniji način pretvaranja obične kose u glamuroznu frizuru. Treba li vam još razloga da ukrasite kosu cvijećem? Nataknite ga iza ušiju, kao kada ste u prirodi ili birajte cvjetne obruče i špange, u svakom slučaju, neka ovog proljeća procvjeta i vaša kosa.

U galeriji pogledajte najbolje cvjetne ukrase za kosu iz trgovina.

Posjeti Miss7.24sata.hr