Riješite se bora bez laserskog tretmana

Od mnogih inovacija, ženama su zasigurno najdraže one koje mijenjaju dnevnu rutinu uljepšavanja. Iz godine u godinu pojavljuju se nove dermatološke metode pomlađivanja.
Vidi originalni članak

Stručnjaci sve više koriste različite laserske tehnike jer one potiču biološke procese koji su se starenjem usporili te kožu čine elastičnijom i vraćaju tonus. Ne bi li bilo jednostavnije kada bismo slične rezultate mogli dobiti nanošenjem pristupačnije i ugodne njege?

Neovisni laboratorij proveo je test koji uspoređuje laserski tretman s novom Revitalift Laser Renew kremom iz L'Oréala Paris. Ova njega snažna je u borbi protiv bora, a blaga prema koži. Sadrži dva iznimno učinkovita sastojka pro-Xylan i fragmentiranu hijaluronsku kiselinu.

Pro-Xylan stimulira proizvodnju kolagenskih vlakana. Zahvaljujući njegovoj najvišoj koncentraciji u L’Oréal Paris njezi kože ikada (3%), ova njega djeluje snažno i popunjava kožu te ona izgleda čvršće. Hijaluronska kiselina, inače prirodno prisutna u koži, snažan je magnet za zadržavanje hidratacije. Revitalift Laser Renew sadrži fragmentiranu hijaluronsku kiselinu koja brzo prodire u kožu te korigira bore precizno i učinkovito.

Liniju Revitalift Laser Renew kolekciju čine intenzivna dnevna krema, super serum i precizna krema za područje oko očiju s metalnim aplikatorom. Ta tri proizvoda intenzivno djeluju na način da popunjavaju bore, učvršćuju i zaglađuju kožu te poboljšavaju njen izgled. Cijena svakog pojedinog proizvoda je 119,90 kn, a na tržištu će biti dostupni za oko deset dana.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr