Revolucija u obnovi Vaše kose iz Schwarzkopf Professionala

arhiva
U ASK Akademiji Schwarzkopf Professionala predstavljen je novi koncept proizvoda za intezivnu njegu i obnovu kose
Vidi originalni članak

Uz sam Strong Bonds koncept predstavljena je i nova Essential Looks kolekcija koja prati svjetske trendove na području mode i frizura . Predstavljanju su, uz Žanamari Lalić Perčić, prisustvovale Mirela Prielac - Remi, Renata Sabljak i Vanda Winter koje pažljivo prate sve novitete Schwarzkopf Professionala kako bi znale na koji način najbolje zaštititi i njegovati svoju kosu. Događaj je popratila i modna blogerica Ana Karadžole, koja je pred prisutnima imala priliku isprobati čarobnu moć Fibre Force tretmana. 

Žanamari nam se povjerila da je, osobito nakon nedavne drastične promjene iz crnke u plavušu, neprijatelj svojoj kosi, a novi proizvodi Schwarzkopf Professionala na nju djeluju kao anđeo.


Strong Bonds je jedinstven koncept kojeg čine BC Fibre Force linija za njegu kose, nove IGORA Royal Highlifts nijanse s već integriranom „Fibre Bond“ tehnologijom te Fibreplex linija. Različiti kemijski i mehanički procesi kao što su bojanje, posvjetljivanje, izbjeljivanje, ravnanje ili kovrčanje, uzrokuju pucanje veza u strukturi kose, te samu strukturu čine nestabilnom. Proizvodi iz Strong Bonds koncepta stvaraju nove veze u strukturi kose, te ju ponovno čine stabilnom, a kosu ostavljaju zdravijom, sjajnijom i mekšom. 

„Antibiotik za kronične slučajeve“

Relansirana BC Fibre Force linija, zahvaljujući patentiranoj „Bond Connector“ tehnologiji bori se protiv beživotne i oštećene kose koja je rezultat brojnih kemijskih i mehaničkih oštećenja. Tehnologija pomaže da se dubinski rekonstruiraju vlakna unutar strukture svake vlasti čime se ojačava unutarnja struktura kose. Rezultat takve njege je prekrasna i zdrava kosa, puna elastičnosti, 10x otpornija na pucanje.


Prema riječima Schwarzkopf Professional frizera, Fibre Force je revolucija u obnavljanju  kose oštećene neadekvatnim i agresivnim procesima, svojevrsni antibiotik za kronične slučajeve. Frizeri do sada, osim škarama, nisu bili u mogućnosti popraviti oštećenja, a od sada je obnova, na radost mnogih, moguća i bez šišanja! 
Nove IGORA ROYAL Highlifts nijanse prate ultimativni hit ledene blond, gotovo bijele nijanse, koja se često može vidjeti na modnim pistama i gradskim ulicama. Uz to, ojačane su snagom FIBREPLEX Bond Boostera N°1 zbog kojeg su veze u strukturi kose zaštićene tijekom procesa posvjetljivanja što ovaj proizvod čini ultimativnom blond salonskom uslugom. 
Od sada, uz pomoć Schwarzkopf Professionala, svi mogu imati boju o kojoj su uvijek maštali bez straha od ispucale, suhe i beživotne kose! Pridružite se Strong Bonds revoluciji i postignite rezultate o kojima ste do sada mogli samo sanjati.

Posjeti Miss7.24sata.hr