Reprogramirajte budućnost vaše kože

Amway je predstavio svoju novu Artistry Youth Xtend liniju koja je namijenjena njezi kože te je čini mladenački lijepom. Inovativni sastojci stimuliraju proteine kože koji pomažu smanjiti pojavu tankih linija i bora i štite kožu od štetnog utjecaja okoliša.
Vidi originalni članak

Bilo na poslu ili u privatnom životu, moderna žena svladava brojne izazove i želi lijepo izgledati. Prve linije i bore na licu obično se počinju pojavljivati između 20-ih i 40-ih – kao znakovi aktivnog života. Turbulentan način života ne mora rezultirati pojavom bora:

"Žene sada mogu kontrolirati starenje svoje kože - čak i prije nego što primijete znakove", kaže Chris Masotti, menadžer za razvoj proizvoda za njegu kože u Amwayevom istraživačkom institutu. S Artistry Youth Extend dermatološki testiranom linijom za njegu kože protiv starenja, cilj je ispuniti težnje žena za bezvremenskom ljepotom.

Zaštitno lice je australska glumica Teresa Palmer. Energična filmska zvijezda, koja je nedavno zaigrala u romantičnoj komediji o zombijima 'Topla tijela' i 'Ljubav i čast', dobila je odlične kritike za svoju izvedbu u filmu "Želio bih da si ovdje", koji će biti premijerno prikazan u SAD-u ovoga lipnja.

"Oduševljena sam istraživanjem i razvojem uloženim u formulacije proizvoda", tvrdi Teresa Palmer.

Tajna izgleda mladolike kože leži u formiranju proteina, kao što su sirtuin i kolagen. To su rezultati istraživanja međunarodnog tima znanstvenika i dermatologa iz Amwayevog istraživačkog centra. Prirodno formiranje tih "mladih proteina" smanjuje se s godinama što uzrokuje gubitak vlage i elastičnosti kože koja postaje sklona borama. Ova linija dizajnirana je kako bi neutralizirali taj proces. Artistry Youth Xtend linija za njegu kože temelji se na aktivnom sastojku LifeSirt kompleksu, dobivenom iz mirte, mediteranske ljekovite biljke. U kombinaciji s najnovijim tehnologijama, ovaj biljni ekstrakt stimulira proizvodnju sirtuina u koži, proteina koji reaktivira vlastitu mladenačku ljepotu kože.

Mikro X-6 peptid može podržati mladenačku elastičnost kože. Ova aktivna tvar sa šest aminokiselina stimulira formiranje kolagena. Vrijedan biljni ekstrakt dobiven iz zelene acerola trešnje, voća afričkog drveta baobaba i ekstrakata crnog ribiza, daje koži hranjive tvari, štiti je od slobodnih radikala i vraća joj vlagu. Dragocjeni sastojci mogu pomoći u smanjenju pojave tankih linija i bora i koži daju sjaj.

Kolekcija se sastoji od sredstva za čišćenje kože (362,81 kn), losion – tonika (362,81 kn), koncentriranog seruma (678,38 kn), dnevne zaštitne kreme (499, 50 kn), zaštitnog losiona (499,50 kn), noćne obnavljajuće kreme (543,38 kn), obnavljajući losion (543,38 kn), obnavljajuće kreme za njegu oko očiju (406,69 kn) i pudera s učinkom liftinga koji je dostupan u osam nijansi (388,13 kn).

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr