Prvi Vichy lifting učinak koji traje cijeli dan

Godine nisu jedine koje izdaju starost kože, već i sati i dani koji prolaze. Jedan jedini dan može ostaviti trag na ženskom licu, a znakovi starenja kože su pritom izraženiji: umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci i tamne mrlje. Takvo pogoršavanje izgleda kože nazivamo starenjem tijekom dana. Vichy je ostvario novu generaciju njege Liftactiv Supreme s lifting učinkom koji traje cijeli dan, za mladenački sutrašnji dan!
Vidi originalni članak

Vichy, vodeća dermokozmetička marka u svijetu, na jučerašnjoj je konferenciji za medije u prostorijama Zagreb Eye vidikovca, premijerno predstavila  svoju posljednju inovaciju Liftactiv Supreme.  Radi se novoj generaciji njege s lifting učinkom koji traje cijeli dan, za mladenački sutrašnji dan. 

Novo Vichyevo otkriće usko je povezano s krono-biologijom kože. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje, a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom cijelog dana zaključak je konferencije.

Doc. dr. sc. Zrinka Bukvić Mokos, specijalist dermatovenerolog s Klinike za dermatovenerologiju, KBC-a Zagreb održala je stručno predavanje o načinima starenja kože, dok je Vedrana Rubil, product manager Vichya predstavila Liftactiv Supreme – vodeću inovaciju na području borbe protiv bora i čvrstoće kože. Sanja Marin, kazališna glumica; Edina Pličanić, prvakinja baleta te Mare Milin, poznata fotografkinja podijelili su s okupljenima vlastita iskustva i tajne za očuvanje mladolikosti.

 

Učitavam video...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr