Pronašli smo savršen serum za lice koji istovremeno hidrira i umiruje kožu

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Iz kože se ne može i zato se potrudi podariti joj najbolji mogući tretman kakav zaslužuje!
  • To podrazumijeva ne preskakanje svakodnevnog beauty režima i pronalazak preparativne kozmetike koja najbolje odgovara tvojoj koži
  • Ukoliko imaš osjetljivu i alergijama sklonu kožu, pronašli smo idealan proizvod za tebe koji te neće iznevjeriti, a riječ je o novom čudotvornom serumu iz La Roche Posaya

Toleriane Ultra Dermallergo serum: Dnevna doza snage za osjetljivu i kožu sklonu alergijama

Kožna barijera ima ključnu ulogu u ponašanju organizma tijekom alergije, kao i u prevenciji, porastu i razvoju budućih alergijskih reakcija. Ona je mjesto susreta našeg imunološkog sistema s okolinom i ako je njena funkcija oslabljena, alergeni lako prodru u tijelo i prouzrokuju reakciju na koži koja često preraste u alergiju. Zato je važno redovno je jačati, štiti i njegovati. 

Kako iz La Roche-Posayja žele da se ljudi osjećaju dobro u osjetljivoj koži, linija Toleriane Ultra obogaćena je proizvodom Dermallergo, umirujućim dnevnim hidratantnim serumom namijenjenim onima s vrlo osjetljivom i kožom sklonoj alergijama. 

Pored toga što umiruje iziritiranu kožu, ovaj jedinstveni serum pomaže kod obnove kožne barijere i time djeluje preventivno – smanjuje rizik da dođe do oštećenja prouzrokovanih alergijom i raznim iritacijama, poput nošenja maski. Za to je zaslužna inovativna kombinacija tri aktivna sastojka – neurosensina, osmolita i La Roche-Posay termalne vode. Njihovo djelovanje je višestruko. Neurosensin umiruje kožu, dok je osmolit, aminokiselina dobivena ekstrakcijom iz repe, zadužen za njenu zaštitu od vanjskih utjecaja (kao što su dehidracija i oksidacija). Istovremeno jača kožnu barijeru kako ne bi došlo do gubitka vode iz kože. Zahvaljujući jedinstvenim mineralima, La Roche-Posay termalna voda pruža umirujući efekt i smanjuje iritaciju kože. 

Redovnim korištenjem Toleriane Ultra Dermallergo seruma, osjetljivoj koži dajete dnevnu dozu snage u borbi protiv alergijskih reakcija i ona ostaje hidrirana narednih 48 sati. Osvježavajuća tekstura ovog preparata laka je za nanošenje i djeluje umirujuće na kožu.  

Zato su svi proizvodi iz La Roche-Posay Toleriane Ultra linije formulirani s minimalnim brojem sastojaka kako bi se smanjio rizik od alergija i iritacija, a koži pružio dugotrajan osjećaj ugode. 

Posjeti Miss7.24sata.hr