Promijenite frizuru u trenu

Došlo nam je proljeće, lijepi sunčani dani i samim time završilo je razdoblje nošenja kapa, te je krajnje vrijeme da svako pokaže svoju predivnu, bujnu, lijepo stiliziranu kosu. U tome vam mogu pomoći odgovarajući proizvodi.
Vidi originalni članak

Kosa je jedan od glavnih aduta prilikom stvaranja prvog dojma o osobi – njenom karakteru, zdravlju i naravno izgledu. Schwarzkopf Professional dolazi s rješenjem za sve trendsetere – OSiS Style Shifters proizvodima. Nosite ravnu kosu na posao, promijenite styling s podignutom frizurom za odlazak u shopping i zatim se pojavite u klubu s cool strukturiranom kosom punom volumena.

Novi OsiS Style Shiftersi omogućavaju vam da promijenite izgled kose bilo kada, bilo gdje. Tri spreja za teksturu daju vam mogućnost da kreirate odlične frizure u pokretu, savršeno uokvirujući vašu ljubav za cool dizajnima i neovisnim načinom života.

Zahvaljujući fleksibilnoj tehnologiji tekućih polimera omogućeno je stilizirati kosu onoliko često koliko želite bez opterećivanja kose i osjećaja ljepljenja. Ove proizvode nanesite na suhu kosu, a želite li dodatan volumen, samo kratko posušite kosu ručnikom prije nanošenja. Style Shiftersi su dostupni u tri različite vrste učvršćivanja: plavi – za kratku kosu i jako učvršćivanje, zeleni – za srednje dugu kosu i srednje učvršćivanje te rozi – za dugu kosu i laganu čvrstoću frizure. Cijena Style Shiftersa je 95 kuna i moguće ih je nabaviti u  Schwarzkopf Professional salonima.

Posjeti Miss7.24sata.hr