Proljetne nijanse u novoj Wet'n'Wild make up kolekciji

arhiva
Baš pred proljeće, iz Wet'n'Wild-a stižu palete sjenila za dan i noć, svilenkasti ruževi, balzami za usne u živahnim bojama...
Vidi originalni članak

Nakon zimskog sivila, svima nam je potrebno malo boje, a baš u pravo vrijeme iz Wet'n'Wilda stiže make up u nijansama koje prizivaju proljeće. Odvažite se i malo se odmaknite od svog svakodnevnog look-a, s novim nijansama sjenila, ruževa, balzama za usne... Pogledajte kakve vas beauty novosti očekuju:

Paleta sjenila Color Icon (41,90 kn)

Savršeno usklađene nijanse koje pomažu formirati nježan dnevni ali i zavodljivi noćni look. Nijanse možete kombinirati po vlastitom izboru ili po predloženim uputama na poleđini pakiranja.

Ruž za usne Silk Finish (14,90 kn)

Svilenkasta struktura obogaćena intenzivnom bojom koja sadrži vitamine A i E te aloe veru koja hidratizira vaše usne.

Balzam za usne Mega Clicks (29,90 kn)

Oživite svoje usne svilenkastim balzamima u obliku olovke. Mekane strukture, lako se nanose, ne ostavljaju tragove i hidratiziraju vaše usne.

Maskara Lash-o-Matic (75,90 kn)

Maskara koja daje nevjerojatan volumen i dužinu. Lagana sintetička vlakna koja ostaju na trepavicama i osiguravaju izgled umjetnih trepavica u samo 3 jednostavna koraka.

Primer za sjenilo Photo Focus (44,90 kn)

Održava postojanost intenziteta sjenila. Ostavlja bazni sloj na vašim kapcima kako bi sjenilo bolje prianjalo. Ima glatku strukturu, lako se nanosi i čisti.

Tuš za oči Pro Line (33,90 kn)

Mekan tuš u  obliku flomastera pogodan za precizno nanošenje, savršeno kontrolira svaki vaš zamišljeni potez.

Highlighter Ultimate Brow (37,90 kn)

Ovaj highlighter kremaste formule vam pomaže da oživite svoje oči, posvijetlite, oblikujete i podignete obrve.

Posjeti Miss7.24sata.hr