Proljeće uz Lacoste Rouge

Thinkstock / Spencer Davies
Prošla je točno godina dana od lansiranja Lacoste prve kolekcije muških mirisa, Eau de LAcoste L.12.12. Kako bi proslavili prvu godišnjicu lansiranja, Lacoste predstavlja još jedan miris u kolekciji - Rouge.
Vidi originalni članak

Kolekcija mirisa inspirirana je najpoznatijim svjetskim komadom odjeće - Lacoste L.12.12 polo majicom. Simbolizirajući energičnu transformaciju koju omogućavaju Lacoste majice, Rouge je dinamičan, muževan i svjež miris. Novi miris čini kombinacija tri začina – đumbira, crnog papra i kardamoma.

U prvi tren miris predstavljaju osvježavajuće note crvenog ledenog čaja, prošarane pikantnim likerom mandarine i sočnog manga. Drugi val energije predstavlja koktel kontrastne kombinacije crnog papra s Madagaskara, indijskog đumbira i kardamoma iz Guatemale. Dugotrajan potpis i karakter ovom aromatično drvenastom mirisu daje drvo bagrema u pratnji zlatnog benzoina s Laosa i labdanuma.

"Eau de Lacoste L.12.12 Rouge miris je interesantna dopuna našoj Eau de Lacoste  garderobi. Kao i ostale boje u liniji pretvorili smo značenje Lacoste L.12.12 crvene polo majice u miris. Crvena je jako dinamična i energična boja, te s njom dolazi i naš energičan miris, kreiran od kombinacije začina i crvenog ledenog čaja." objasnio je Lewis Peacock, kreator mirisa.

Kao i originalni trio Blanc, Bleu i Vert, i Rouge je u staklenoj bočici kreiranoj da odražava jednostavnu eleganciju, a oblika je Lacoste L.12.12 polo majice sa teksturom bočice tkanog pamuka kakva je i sama polo majica. Prepoznatljivi simbol branda, originalni tekstilni logo krokodila smješten je na bočici mirisa, što je prvi uveo René Lacoste - stavljanje loga izvan odjevnih predmeta. Bočica je prikladne crvene boje što odražava oboje, ime i energiju koju sadrži, a smještena je u elegantnu kutiju odgovarajuće boje koja također prati teksturu polo majice.

Cijena mirisa je 529 kn (100 ml) i 318 kn (30 ml)

Posjeti Miss7.24sata.hr