Proizvodi koje moraš imati u svojoj kozmetičkoj torbici "za svaki slučaj"

PR/WhatsApp
Većina žena voli nositi veće torbe, ali ima i onih kojima su favorit manje i iz tog razloga se spominju upravo ovi preparati. Tako su zgodni i mali da odgovaraju svima, a čine čuda
Vidi originalni članak

U onim situacijama kada ti iskrsne nepredviđeni sastanak ili kada trebaš zablistati u samo par minuta neophodno je da ti je uvijek pri ruci kozmetička torbica s osnovnim preparatima za uljepšavanje.

Bez korektora se ne može

Znamo koliko sitne nepravilnosti na koži mogu biti iritantne i naporne, a da ne spominjemo prištiće koji su se iznenada preko noći stvorili i pokvarili ti raspoloženje. Nije ni čudo da puder ili BB kremu staviš samo prije izlaska iz kuće i ne nosiš ih u torbi, ali je zato korektor veličine običnog ruža ili sjaja za usne tu da ih zamjeni.

On također prekriva i znakove umora, mamurluka i neprospavanih noći. Postoje korektori različitih boja, a svaka boja ima svoju namjenu. Korektor blijedo zelene boje idealan je za prekrivanje crvenila, akni i blagih opekotina od sunca. Žuti korektori odlično prekrivaju ljubičaste podočnjake i crvenilo. Ako imaš žućkaste mrlje po licu, za njihovo prekrivanje odličan je ljubičasti korektor. Ako imaš jače izražene kapilare i vene na koži koje želiš prekriti onda se odluči za korektor u boji marelice ili svijetlo rozi korektor.

Olovka za obrve vrlo brzo doprinosi boljem izgledu

Ako brineš o svom izgledu, sigurni smo i da vodiš računa o obrvama. Uredne i lijepo oblikovane obrve značajno doprinose izgledu tvog lica. Ako si zagovornica prirodnog izgleda i ako smatraš da tehnike japanskog iscrtavanja obrva ili mikrobladinga nisu za tebe, onda ti predlažemo da uzmeš mekanu olovku za obrve. Ako ipak želiš preciznije iscrtati obrve onda koristi tvrđu olovku. Što se tiče boje olovke za obrve, stručnjaci savjetuju da odabereš olovku nijanse koja je dva puta svjetlija od boje tvoje kose. Dovoljno je tek nekoliko poteza olovkom i to laganim prelaskom preko ruba obrva s obje strane i spremna si za nekoliko minuta.

Odličan crveni ruž – rješenje za sve situacije

Ova boja ruža u bilo kojoj nijansi najbolje je rješenje kada u kratkom vremenu trebaš promjenu looka. Nevjerojatno je kako može upotpuniti i promijeniti cijeli izgled. Mat crveni ruž ili ruž u burgundy boji trenutačno je najaktualniji, ali ako izabereš i neku drugu nijansu nećeš pogriješiti.

Dodaj boju na obraze

Samo par poteza kistom za rumenilo preko jagodične kosti dat će boju i svježinu tvom licu. Pazi samo da ne pretjeraš s rumenilom jer ćeš u tom slučaju izgledati kao da si bila na trčanju ili u teretani, a ne svježe i blistavo.

Lak za nokte u neutralnoj boji

Ako si u žurbi i nisi stigla napraviti manikiru, a svjesna si važnosti njege i izgleda ruku, preporučujemo ti neku neutralnu nude nijansu laka za nokte. Osim što je ta boja jednostavna za sitne prepravke, vrlo brzo će učinit da tvoje ruke izgledaju skroz pristojno.

Posjeti Miss7.24sata.hr