Prijavi se za testiranje i isprobaj među prvima NIVEA DERMA Skin Clear liniju!

NIVEA
Vidi originalni članak

Put do zdrave i lijepe kože bez akni i nepravilnosti ne mora biti težak. NIVEA je to dokazala lansiravši NIVEA DERMA Skin Clear liniju za poboljšan izgled masne kože u samo 7 dana. Iako se akne najčešće pojavljuju u adolescenciji, s masnom kožom sklonom nepravilnostima također muku muče i odrasli, nerijetko čak i u 30-ima, 40-ima i 50-ima. Najvažniji korak u borbi protiv nepravilnosti na koži je redovito i adekvatno čišćenje lica. Upravo zato je NIVEA razvila liniju proizvoda namijenjenu temeljitom čišćenju i toniziranju masne kože, a njihova tajna je u tri moćna sastojka: glikolnoj i salicilnoj kiselini te niacinamidu.

Dok glikolna kiselina djeluje na površini kože, uklanjajući mrtve stanice i tako obnavljajući kožu sklonu nepravilnostima, salicilna kiselina otapa sebum te djeluje ne samo na površini kože, već i duboko u porama unutar kože. Niacinamid, deirvat vitamina B3, posebno je učinkovit pri kontroli sebuma te ga to čini idealnim sastojkom za njegu masne kože, a ujedno ima umirujuća i obnavljajuća svojstva.

3 koraka beauty rutine s NIVEA DERMA Skin Clear linijom

Započni svoju rutinu s nježnim, ali učinkovitim gelom za umivanje. Tijekom dana na koži se nakuplja višak sebuma koji začepljuje pore i potiče razvoj nečistoća. DERMA Skin Clear gel za umivanje pruža intenzivno čišćenje, uklanja višak masnoće i sprječava ponovnu pojavu nepravilnosti. Kao prvi korak rutine ujutro i navečer uvijek koristi gel za umivanje, nježno ga umasirajući na mokro lice, a potom isperi.

Zatim nježno utapkaj toner na oprano lice rukama ili vatom, bez ispiranja. NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice čisti i koži daje dodatnu hidrataciju bez začepljenja pora. U isto vrijeme smanjuje masni izgled. Korištenje tonera važan je korak za postizanje ponovnog balansa kože, a uz NIVEA DERMA Skin Clear toner koža će biti vidljivo čišća u samo 7 dana.

Navečer, na kraju beauty rutine, nanesi noćni eksfolijant na dobro očišćeno lice. NIVEA DERMA Skin Clear noćni eksfolijant ima formulu s 8 % AHA/BHA voćnih kiselina (salicilna i glikolna kiselina) i ubrzava proces obnove kože za vidljive rezultate u samo 7 dana.

Dva do tri puta tjedno noćni eksfolijant možeš zamijeniti NIVEA DERMA Skin Clear pilingom protiv nečistoća. Nježno odčepljuje pore i poboljšava teksturu kože, a istovremeno pomaže u smanjenju mitesera i prištića.

Nagradni natječaj - testiraj NIVEA DERMA Skin Clear

Želiš li među prvima isprobati novu liniju proizvoda koja uz pomoć salicilne i glikolne kiseline te niacinamida osjetno smanjuje nepravilnosti na koži lica i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje, a istovremeno potiče prirodni proces obnove kože? Iskoristi priliku i sudjeluj u NIVEA nagradnom natječaju! NIVEA će odabrati ukupno 20 sretnica i sretnika koji će isprobati 3 proizvoda iz NIVEA DERMA Skin Clear linije: gel za umivanje, toner i noćni eksfolijant. Za poboljšan izgled masne kože u samo 7 dana!

Kako možeš sudjelovati?

  1. Odgovori na pitanja.
  2. Učitaj fotografiju na kojoj su vidljive nepravilnosti na tvome licu.
  3. Upiši svoje kontaktne podatke i poželi si sreću!

Ukoliko svoje iskustvo s uporabom proizvoda iz ove linije podijeliš na NIVEA internetskoj stranici, možeš osvojiti i odličnu dodatnu nagradu.

Nagradni natječaj traje od 23. 12. 2022. do 12. 1. 2023. Uključi se u nagradni natječaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr