Prijavi se na jesensku Make up radionicu sa Silvom Stojanović

Borna Filić/Pixsell
Portal Budi.IN i make up akademija Ministry of beauty organiziraju drugu po redu radionicu šminkanja koja će se održati 22. studenog u prostorijama škole Ministry of beauty, Varšavska 14 u Zagrebu. Zaštitno lice radionice je jedna od najpoznatijih hrvatskih blogerica Isabella Rakonić. Pridruži nam se i nauči kreirati dva savršena jesenska looka!
Vidi originalni članak

Kako savršeno nanijeti podlogu? Može li svaka žena nositi tamni ruž? Kako istaknuti oči i usne u isto vrijeme? Odgovore na ta, ali i mnoga druga beauty pitanja dat će ti poznata vizažistica Silva Stojanović koja će te naučiti kako brzo i jednostavno kreirati dva atraktivna jesenska looka.

Kako se prijaviti za radionicu?

  • U periodu od 3. studenog do 18. studenog ispuni obrazac na dnu ovog članka
  • Na mail ćeš dobiti potvrdu o rezervaciji s potrebnim podacima o uplati
  • Radionice je potrebno uplatiti do 20. studenog

O Make up radionici sa Silvom Stojanović

  • Radionice će se održavati 22. studenog u prostorima akademije Ministry of beauty, Varšavska 14, Zagreb
  • Raspored radionica je
    - dnevni look (od 10 do 13 sati)
    - večernji look (od 14 do 17 sati)
  • Cijena svake pojedine radionice je 250 kn (PDV uključen)

O lookovima s radionice

  • Dnevni look (održava se od 10 do 13 sati)

Jednostavan dnevni make up prilagođen svakoj dobi i profesiji. Jesenskim make upom kožu pripremamo i štitimo od nadolazećih hladnih dana. Boje su mirne, toplih tonova, teksture gušće i matirane. U isto vrijeme, tehnikom i vještinom nanošenja taj make up ostaje sofisticiran i prividno prozračan. Prisutan je minimalizam u izboru boja koje se stapaju gotovo do monokromatskog efekta.

  • Večernji look (održava se od 14 do 17 sati)

Nosiv elegantni večernji look koji odiše paletom toplih jesenskih tonova. Naglašene oči i usnice u isto vrijeme, podjednakim intenzitetom ,da se postigne atraktivan izgled koji ne pretjeruje ni u čemu. Kao što i sama jesen umiruje boje, tako i ovim večernjim lookom postižemo sklad tonova iz palete dubokih sivih tonova, zrelog burgundca i baršuna. Pojačan intenzitet dnevnog make upa sa intenzivnijim dubljim tonovima ruževa.

O Silvi Stojanović

Silva Stojanović, make up and hair artist, educirana je na Fleurimon Ecole de Maquillage Professionnel Paris, u području make upa od 2002. godine, s višegodišnjom praksom u modnom make upu i komercionalno/markentiškoj industriji, u Hrvatskoj i u Beču. Od brojnih projekta istakla bi video spot  Robbie Williams - "Lovelight"  te reklamu s glumicom Zhang Ziyi, proslavljenom u filmu "Tigar i zmaj".

Dugogodišnji je suradnik i edukator dr.Hauschka dekorativne kozmetike. Tu započinje rad one-on-one s klijenticama te svoje djelovanje širi interaktivnim radionicama, indivindualnim edukacijama i corporate image consultingom. Piše kolumne najprije za Sheportal.net, a potom za Zdravu kravu.hr i Budi.in. Snimila je video prilog u 4 nastavka "Mala škola šminkanja".

2009.godine osnovala je s Borisom Čavlinom Make up školu u Zagrebu "MINISTRY OF BEAUTY" gdje nastavlja s edukativnim pristupom približavajući make up ženama svih profila i potreba. Velika strast joj je kazališni make up .

Posjeti Miss7.24sata.hr