Poznate Hrvatice otkrile su nam tajnu svoje svilenkasto meke kože, bez ožiljaka i strija

Vidi originalni članak
  • Neke od njih su rodile djecu i znaju kako je to boriti se s ožiljcima i strijama tijekom trudnoće, a neke još uvijek ne planiraju djecu, ali itekako vode računa o svojoj koži
  • Sve imaju svoje male beauty trikove, no glavni recept za njegu kože krije se u novom potpuno prirodnom Bio-Oil ulju
  • Otkrivamo ti razlog zašto ih je ovo ulje toliko oduševilo i zašto ga uvijek imaju u svojoj kozmetičkoj torbici 

Uspješna televizijska voditeljica i ponosna mama Marijana Batinić nedavno je rodila svoje drugo dijete, kćerkicu Rozu, a svojim je mnogobrojnim obožavateljima na Instagramu nedavno otkrila tajnu svoje njegovane kože koja pomaže u borbi protiv strija i ožiljaka u trudnoći - Bio-Oil ulje. Kada je nedavno shvatila da je u prodaju stigao remake ovog ulja s prirodnim sastojcima, nije mu mogla odoljeti.

Uz sve veću potražnju za proizvodima za njegu kože u trudnoći od prirodnih sastojaka, Bio-Oil je razvio proizvod za njegu ožiljaka i strija isključivo od prirodnih ulja. Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali su da je proizvod jednako učinkovit kao i originalni Bio-Oil proizvod za njegu ožiljaka i strija i po prvi je puta dokazano da prirodni proizvod po učinkovitosti odgovara vodećim proizvodima u toj kategoriji.

I pjevačica Pamela Ramljak dobro zna kako je to strahovati od strija i ožiljaka, zbog čega Bio-Oil prirodno ulje također preporučuje u trudnoći, no njoj se također pokazalo odličnim za njegu jako suhih dijelova tijela.

''U 20-tima sam imala masnu kožu, što je super jer sad baš nemam previše bora i nisam koristila ništa, ali s vremenom sam skužila da mi sve više odgovaraju ulja. Iako bih pomislila da mi neće pasati, bolje mi se upije nego krema. Trenutno koristim Bio-Oil 100% prirodno ulje. Super je u trudnoći protiv strija, a meni se pokazao odličan na koži koljena, zadnje 2 godine imam jako suhu kožu na koljenima i ulje mi je znatno poboljšalo stanje. Možete ga koristiti svugdje, i sigurno je u trudnoći i razdoblju dojenja'', poručila je Pamela.

U svojoj kozmetičkoj torbici uvijek ga ima i stand up komičarka i inflencerica Andrea Andrassy. Na svoj jedinstven, šaljivi način Andrea je otkrila kako ju je Bio-Oil ulje šarmiralo kada je pročitala da smanjuje vidljivost i prevenira pojavu novih ožiljaka i strija, sprječava pigmentaciju i rješava problem dehidrirane kože te da je 100% prirodno. Najviše su je mučile suhe i ispucale usne, no Bio-Oil ulje je pružilo rješenje i za to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

Novinarka, radijska voditeljica i influencerica Nina Slišković Goleš ne krije kako s godinama sve više pažnje poklanja prirodnoj kozmetici, zbog čega se prvenstveno i zaljubila u Bio-Oil prirodno ulje.

''Što sam starija to više pažnje posvećujem svojoj koži i njenom zdravlju i moram priznati da mi ona bome svojim izgledom fino zahvaljuje za nježnost i brigu. Onu epizodu mladosti-ludosti kad sam se zakopavala pod tonom šminke i na kožu stavljala zaista svašta se trudimo zaboraviti i koža i ja. Valjda ta neka odgovornost dođe s godinama. Ja sam osobno posebno naklonjena prirodnoj kozmetici, pa je tako put do mene našlo i @bio_oil_hrvatska ulje za kožu. A u njemu ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena, kao da su mene pitali što mi je omiljeno i zarobili to u ovu bočicu'', napisala je Nina na Instagramu.

Dok Andrea njeguje usne, a Pamela koljena, influencerica Donna Lugonja, poznatija kao Donna Bombonna, svoje Bio-Oil ulje najčešće koristi za njegu nogu, posebice u ovim hladnim mjesecima kada hladan zrak i vjetar, ali i suh zrak u grijanim prostorima posebno isušuju kožu. 

U čemu je njegova tajna?

Bio-Oil prirodno® ulje za njegu kože sadrži 100% prirodne sastojke. Sastoji se od mješavine prirodnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i eteričnih ulja, s vitaminima i prirodnim antioksidansima. U svojoj formuli sadrži šesnaest sastojaka koji se hladnim mješanjem u kontroliranim uvjetima sljubljuju u homogeno ulje. Glavni sastojci su biljna ulja jojobe, ulje sjemenki nara, ulje chia sjemenki i ulje sjemenki inca inchi, eterična ulja kamilice, lavande, nevena i pačulija te vitamin E iz ulja pšeničnih klica i vitamini iz ulja šipka. 

Zahvaljujući svom sastavu Bio-Oil prirodno ulje bogato je omega-3 masnim kiselinama antioksidansima i vitaminima, koji pomažu očuvati i poboljšati zdravu barijeru kože, pomažu u ublažavanju suhoće kože i povećanju hidratacija, pomažu u smanjenju pojave finih bora i u održavanju elastičnosti kože te osiguravaju hidrataciju i poboljšavaju glatkoću kože, pomaže poboljšati izgled strija i ožiljaka, te neujednačenog tena i pigmentacijskih mrlja kože. Ulje je nemasno i lako se upija te je pogodno za osjetljivu kožu.

Posjeti Miss7.24sata.hr