Povucite razdjeljak i budite IN

Svake sezone nas preplavi bezbroj trendovskih frizura koje bismo trebali nositi. Sva sreća da su ove sezone trendovi jednostavni i svode se na jedan jednostavan detalj – razdjeljak.
Vidi originalni članak

Frizeri kažu da ukoliko želite promijeniti frizuru bez šišanja, bojanja i pretjeranog stiliziranje jednostavno povučete razdjeljak. U ovo slučaju frizeri su potpuno u pravu jer ništa ne mijenja izgled frizure kao povlačenje te savršene crte.

Sezonske promjene su nam ovog proljeća donijele uredne i neuredne razdjeljke tako da svaka žena može odabrati nešto za sebe. Piste New Yorka su bile krcate razdjeljcima koji su postali jedan od najpoželjnijih detalja na svakoj frizuri.

Emilio Pucci je predstavio pomalo rockerske frizure s dubokim razdjeljkom na stranu. Razdjeljak nije jako istaknut i služi samo za prebacivanje kose s jedne na drugu stranu i dobivanje volumena. Philip Lim je oduševio jednostavnim frizurama, a Derek Lam sa zalizanim razdjeljkom na stranu koji gotovo podsjeća na muške frizure. Carolina Herrera se odlučila za sleek repove i razdjeljkom po sredini koji daje dozu djevojačke zaigranosti.

Pošto svaka žena nosi neki oblik razdjeljka, važno je naglasiti kako svaki razdjeljak pristaje svakom tipu kose, ali ne i svakom obliku lica. Usko lice će na širini dobiti zahvaljujući razdjeljku na stranu, dok će se okruglo izdužiti pomoću razdjeljka na sredini. Imate li šiške, prilagodite razdjeljak njima: povlačite li ga po sredini, šiške oblikujte na uobičajeni način, a želite li da bude na stranu, morat ćete razdvojiti i šiške.

Anna Sui je pokazala da razdjeljak može funkcionirati čak i na kovrčavoj kosi. Na njo izgleda glamurozno, zavodljivo i zaigrano, ali i dalje opušteno. Kod kovrčave kose je važno riješiti se frizza koji može narušiti i najljepšu frizuru. Razdjeljak može izgledati dobro bez obzira o kojem stilu se radi. Pročišćen poslovni stil nadopunit će sleek frizure s niskim repom i zalizanim tjemenom, dok će romantične haljine privući pažnju u kombinaciji s kovrčavom kosom.

Posjeti Miss7.24sata.hr