Povratak u ured uz lak boje breskve

Polako nam stiže vrijeme kada ćemo japanke i kupaće kostime zamijeniti poslovnim sandalama i finim bluzama. Isto tako ćemo neonske lakove za nokte zamijeniti decentnim i nježnim bojama.
Vidi originalni članak

Lijepo oblikovani nokti i njegovane ruke su "točka na i" svakog poslovnog stylinga. Jednostavno je nezamislivo da uz fino laneno odijelo i sandale na punu petu imate oguljen lak azurno plave boje. Povratak na posao znači i povratak starim i dosadnim obvezama koje ostavljaju malo vremena za svakodnevno lakiranje. Upravo zato se lak boje breskve nameće kao logičan izbor.

Lak boje breskve nije dosadan kao klasični nude lakovi, niti otkačen poput kreč bijelog laka. Naglašava prirodan oblik nokta, pristaje uz sve boje odjeće, a uvijek djeluje profinjeno i elegantno. To zna i Brooklyn Decker koja, za razliku od mnogih kolegica, ostaje vjerna klasičnim odabirima.

Da je boja breskve vječni klasik, svjedoči i couture revija modne kuće Chanel koja obuhvaća brojne toalete u toj boji. Hoće li vaša omiljena nijansa imati više ružičaste ili narančaste boje u sebi, ovisi na vama, ali zapamtite: iako se ovakve boje lakova lakše održavaju, to ne znači da možete zanemariti manikuru u potpunosti.

Posjeti Miss7.24sata.hr