Povlačimo sve što smo rekli, OVO su najbizarnije manikure koje smo vidjeli

Instagram @haileybieber
Eto svako malo manikure na koju se svi zgražaju. Ne možemo zamisliti da u svakodnevnom životu funkcioniramo s ovim 'instalacijma' na noktima, a nije nam baš n lijepo
Vidi originalni članak

Kad u bespućima Interneta naletimo na video bizarne manikure, ne možemo prestati gledati, što luđe, to zanimljivije. Predvodnik takvih neobičnih manikura definitivno je lanac salona Sunny Nails sa sjedištem u Moskvi. Upravo oni nedavno su objavili video manikure s dječjim bočicama punjenim 'mlijekom', odnosno bijelom tekućinom koja bi trebala predstavljati mlijeko. Kao i svaka manikura dosad i ova izgleda jako realno. 

Većina komentara na ovaj video bila je da izgledaju grozno, ali jedna od pratiteljica našla je pozitivnu stranu te napisala - '' Više nikad neću ostati bez mlijeka sad kad ga mogu imati u noktima''. 

NEVJEROJATNO Teeth Nail: je li ovo najgora manikura na svijetu

No ovo je samo jedna u dugom nizu bizarnih manikura koje su proizašle iz ovog salona. Tako su se pohvalili noktima koji su uređeni poput tampona.  

Ni ljubitelji hrane nisu ostali zakinuti, pa je tako napravljena manikura poput topljenog sendviča u kojoj se prilično realno razdvaja materijal koji bi trebao predstavljati rastopljeni sir.  

Bizarno Ovo je najjezivija manikura koju smo ikada vidjeli!

Manikuru koju nikako ne preporučujemo da radiš kod kuće su svijeće na noktima koje se doista mogu upaliti. Moramo priznati da nas je ove manikure pomalo i strah.

Iz Sunny Nails salona predstavljeni su nokti poput ribeža! Vjerojatno si i ovaj video već negdje vidjela (i potisnula to). Dugi nokti nalakirani srebrnim lakom od kojih je napravljen kuhinjski ribež na koji, usto, stvarno možeš ribati voće i povrće.

Koliko god nam ove manikure bile grozne, ipak nas nešto tjera da pogledamo njihovo nastajanje. Privatno ipak odabiremo jednostavne i jednobojne nokte, dužine koja nam ne smeta u obavljanju svakodnevnih obaveza.  

Posjeti Miss7.24sata.hr