''Posjetila sam pravi ''ženski raj'' na Zagrebačkom velesajmu i napunila kozmetičku torbicu''

Beauty&Hair Expo Zagreb
Vidi originalni članak

Koliko puta ste s oduševljenjem dogovarali izlazak ili druženje, a ispred vas se ispriječila hrpa posuđa, rublja, nespremljen ručak, prazan frižider, a šef vam je dan ranije iscijedio zadnji atom energije. Zvuči poznato, zar ne? Svjetski poznata statua žene koja na svojim ramenima nosi teret kućanskih poslova izvrsno opisuje našu svakodnevicu. 

Nekad, dok sam bila mlađa dokazivala sam svoju samonametnutu ulogu superžene domaćice, supruge, majke, a danas sam mudrija pa prvo biram sebe. Kažete sebično? Ma nikako. Otkad se znaju prioriteti, a to su sretna ja i nasmiješena, u obitelji se sve posložilo. 

Tako su subote ujutro rezervirane za ispijanje kave s prijateljicama ali ovoga puta odlazim, kako su organizatori najavili na društvenim mrežama, u pravi ''ženski raj'' na sajam Beauty&Hair Expo Zagreb. A baš mi nedostaje stvari u kozmetičkoj torbici, a lice vapi za tretmanom. 

I dogodila se magija. Čim sam kročila u Kongresni centar Zagrebačkog velesajma zapljusnuo me prekrasan miris s obližnjeg mjesta s parfemima, šarenilo kozmetičkih proizvoda i šušur sajma, i shvatih zašto je Beauty&Hair Expo Zagreb „it“ mjesto taj vikend. Zato jer je posvećeno svim ženama. 

Brojne posjetiteljice, baš poput mene, željele su kupiti novi lak za nokte, kremu, šampon ili onu sjajnu četku nakon koje vaša kosa izgleda kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona, i to po povoljnim sajamskim cijenama. Jer, eto mi žene znamo kako uštedjeti!

Dok čekam na svoj termin uređivanja obrva poznatog salona, naiđem na vrlo posvećenu publiku i neke ozbiljnije teme. Udruga Glas poduzetnika i Beauty&Business Conference savjetuju kako profesionalno voditi posao u beauty industriji, postići izvrsnost kvalitete pruženih usluga i ostati konkurentan. Drage poduzetnice, na pravom ste mjestu. 

Izmjenjivale su se i predstavljale mlade snage budućih kozmetičarki i frizerki kroz nail natjecanja i revije frizura, a stručnjaci iz svijeta ljepote na zabavan i interaktivan način prezentirali su publici skin care trendove te make up, hair style novosti za nadolazeću sezonu,.. 

Malo mi za sreću treba!, pjevušim dok odlazim s punim vrećicama, novostima i dobre volje. Ostaje mi još poželjeti i Vama takvo opuštajuće subotnje prijepodne. Ako ne prije, onda dogodine!

Beauty&Hair Expo Zagreb 2022 najveći je regionalni sajam posvećen novitetima i trendovima u ljepoti prezentiranima kroz nove proizvode, prezentacije i edukacije, kontinuirano ulaže u nove modele stručnog programa. Ove godine održan od 04. do 6. ožujka, već pune 23 godine zaredom uspješno povezuje domaće i inozemne izlagače, struku i posjetitelje. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude i noviteta na jednom mjestu ove vrlo propulzivne industrije i struke. Ovim putem pozivamo Vas na sljedeće izdanje, početkom ožujka, Beauty&Hair Expo Zagreb 2023. Više na www.zv.hr.

Posjeti Miss7.24sata.hr