Popularni serum 'inspiriran botoksom' sada je snižen čak 40% - vrijedi isprobati!

Instagram @ginemargrethe
Vidi originalni članak

Bilo da posjećujemo svog frizera svakih četiri do šest tjedana radi popravka korijena ili radimo na rješavanju sve uočljivijih finih linija i bora - definitivno s godinama ulažemo više truda kada je u pitanju beauty rutina. Ipak, nije sve tako loše s obzirom na to da ne manjka inovativnih proizvoda za njegu kože koji zaista impresioniraju. Jednog se brenda mnoge beauty entuzijastice ne mogu zasititi - radi se o Filorgi, brendu koji je porijeklom iz Francuske, a početkom godine je lansirao Time-Filler Shot 5-XP. To je serum "inspiriran botoksom" koji se tada rasprodao u samo 72 sata, a sada znamo gdje ga možeš kupiti i po 40 % nižoj cijeni.

Beauty Ova krema za lice proda se svakih 15 sekundi diljem svijeta - koža će ti blistati još dugo nakon godišnjeg!

Što je Filorga Time-Filler Shot 5XP?

Ovaj ciljani koncentrirani serum osmišljen je za smanjenje vidljivosti finih linija i bora. On koristi najsuvremeniju neuropeptidnu tehnologiju inspiriranu injekcijama botoksa i djeluje na opuštanje mišićnih vlakana te zaglađivanje bora. Najbolji dio? Ovaj serum cilja na čak pet različitih vrsta bora, što ga čini sveobuhvatnim rješenjem za kožu koja stari.

Beauty 7 top proizvoda s enzimima ananasa - tko bi ih sve trebao koristiti i zašto?

Ovaj proizvod također nudi filmogeni učinak, osiguravajući trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju kože. Za povećanje čvrstoće kože, sadrži morski ekstrakt. Njegova gel tekstura, koja se brzo upija, dodatno olakšava nanošenje. Kao dodatni bonus, serum dolazi s metalnim aplikatorom koji pruža učinak hlađenja, savršen za osvježenje kože i smanjenje natečenosti. Time Filler Shot 5XP prikladan je za sve tipove kože i testiran je pod dermatološkim nadzorom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filorga Hrvatska (@filorga_hr)

Beauty Vratila si se s mora i želiš da ti preplanuli ten traje što duže? Evo kako to postići

Dokaz je u rezultatima

Rezultati govore sami za sebe. Nakon samo tjedan dana korištenja, značajna većina žena (84 %) primijetilo je znakove zaglađivanja, a različite vrste bora vidljivo su smanjene. One su također prijavile opuštenije crte lica, što ukazuje na učinkovitost proizvoda u kratkom vremenskom roku. Dugoročni rezultati još su impresivniji. Nakon tri mjeseca dosljedne upotrebe, gotovo sve žene (94 %) primijetile su smanjenje bora na licu. Štoviše, velika većina (njih 97 %) smatralo je da im koža izgleda mlađe i ljepše, dokazujući sposobnost seruma da s vremenom ispuni svoja obećanja.

Beauty Ovaj proizvod za čišćenje lica je jedan od najpopularnijih na svijetu - evo zašto

Kako se pravilno koristi ovaj serum?

Za najbolje rezultate serum se nanosi na lice ujutro i navečer, prije uobičajenog seruma ili kreme, uz pomoć metalnog aplikatora za izravno ciljanje bora. Zatim je potrebno prstima umasirati proizvod dok se potpuno ne upije. Hladni metalni vrh pruža osjećaj osvježenja koji je savršen za buđenje umorne kože!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filorga Hrvatska (@filorga_hr)

Sa svojom klinički dokazanom učinkovitošću i izvrsnim recenzijama korisnika, serum Filorga Time-Filler Shot 5XP bi mogao biti proizvod u koji se isplati uložiti, pogotovo sada dok mu je 40 % niža cijena pa ga sada možeš kupiti putem linka i umjesto 67,00 eura, platiti 40,20 eura. To je prilika da isprobamo vrhunski proizvod za njegu kože inspiriran botoksom bez trošenja prevelike količine novca i bez injekcija. No, imaj na umu da je ova ponuda vremenski ograničena, stoga nemoj predugo čekati.

Beauty Nadogradi večernju njegu kože jednim od ovih 7 top noćnih seruma - ključni su za pomlađivanje

Posjeti Miss7.24sata.hr