Poklanjamo ti ljetnu torbicu prepunu 'must have' beauty proizvoda!

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Zadovoljno trljamo ruke, jer ostalo je još vrlo malo do početka dugoočekivanog godišnjeg odmora
  • Pripreme su u punom jeku - traga se za idealnom lokacijom na Jadranu, treba pronaći i smještaj, pripremiti odjeću i obuću, ali i kozmetiku koju planiramo ponijeti
  • Adekvatna kozmetika sasvim sigurno je i najvažnija stavka na našem popisu i zato smo u suradnji s popularnom online trgovinom Delmerion Beauty odlučili nagraditi jednu čitateljicu 'must have' beauty proizvodima za ljeto

Kožu treba njegovati tijekom cijele godine, no posebnu pažnju treba joj posvetiti tijekom ljetnih mjeseci kada je sunce najjače i kada postoji pojačana opasnost od štetnih ultraljubičastih zraka. Dok UV zrake na koži mogu izazvati opekline te predstavljaju opasnost od raka kože, toplina sunca istovremeno izvlači vlagu iz kože, čineći je suhom i perutavom, a i sitne linije i bore su automatski vidljivije na koži.

Ovo zvuči kao apsolutna noćna mora, a ne onako kako očekujemo na spomen ljeta, soli u kosi i brončanog tena. No, ništa ne brini, jer smislili smo kako te ovog ljeta zaštititi od slične, gorke sudbine. Izdvojili smo nekoliko genijalnih beauty proizvoda za ljeto koje bi svaka žena trebala nositi sa sobom na godišnji odmor u svojoj beauty torbici. Po čemu je poseban svaki od njih i koja je njegova magija, pojasnit ćemo ti u nastavku teksta.

Pa krenimo redom...

neoVIDERM

neoVIDERM pridonosi zaštiti kože, njenoj dubinskoj hidrataciji, umiruje kožu nakon kozmetičkih tretmana poput microneedlinga, kemijskih pilinga, depilacija i lasera, smiruje opekline od sunca i upalne procese te potpomaže i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva kod raznih oštećenja poput posjekotina, ogrebotina i raznih vrsta rana.

MARVIS Aquatic Mint

Luksuzna pasta za zube u tubici koja podsjeća na dobra stara vremena. Povjetarac morskog plavetnila s nježnim dodirom hladnoće minta je idealna kombinacija koja će te obgrliti svojim oceanom svježine. Marvis Aquatic Mint zubna pasta unijet će stil u aktivnosti u koje nisi očekivala, poput pranja zubi.

dr. brandt Luminizer Primer

dr. brandt  Pores no more Luminizer Primer svojom moćnom formulom reducira pore do točke nestajanja, a optički difuzori u sastavu ovog briljantnog proizvoda zaslužni su za blistav i zdrav izgled kože. Primer se može koristiti kao podloga koja će tvoje lice pretvoriti u savršeno platno za nanošenje preparativne kozmetike, a ukoliko si pobornica prirodnog izgleda, može se koristiti samostalno. U oba slučaja tvoja će koža izgledati apsolutno besprijekorno.

Lierac Hydragenist lip balm

Visoko hranjivi balzam za usne u obliku olovke za usne koji daje vizualno punije usne i sjajni efekt. Sadrži biomimetički kisik koji vraća svježinu i zdravi sjaj tenu, hijaluronsku kiselinu koja intenzivno hidratizira i zaglađuje bore i borice te 10% NMF kompleksa s dodatnim dubinskim djelovanjem na hidrataciju kože.

PHYTO 7 krema za kosu

PHYTO 7 krema za kosu je prirodna krema za svakodnevnu njegu suhe i normalne kose koja joj pruža intenzivnu hidrataciju. Kremasta i bezmasna formula ojačava prirodnu zaštitu suhe kose, održavajući optimalnu vlažnost.

APIVITA vodica

APIVITA vodica za lice s grčkim planinskim čajem pruža snažnu antioksidativnu zaštitu te revitalizira kožu lica. Vodica infuzirana grčkim planinskim čajem svojim prirodnim sastojcima osvježava i dubinski hidratizira kožu te joj pruža efekt pomlađivanja.

APIVITA Aqua Beelicious booster serum

APIVITA Aqua Beelicious booster serum za dubinsku hidrataciju daje dugotrajnu hidrataciju i svježinu, čak i u ekstremnim uvjetima - prije i nakon izlaganja sunca, hladnoće, vjetra.

APIVITA Bee Sun Safe tonirana krema SPF 50

Hidratantna tonirana gel-krema za lice koja je zbog svoje lagane, nekomedogene teksture idealna za zaštitu masne kože tijekom boravka na suncu. Pogodna je i za osjetljivu kožu. Dodatkom prirodnih pigmenata (bez nano čestica) blago tonira i ujednačava ten dajući mu prirodan izgled. Može se nanositi umjesto ili ispod make up-a. Sadrži zaštitu od sunčevog zračenja širokog spektra (UVA, UVB, IR, plavo svjetlo) i 75% sastojaka prirodnog podrijetla. Inovativna formula s patentiranim propolisom i morskom algom Laminaria digitata (hidrolizirani oblik) sprječava fotostarenje te iznimno hidratizira i osvježava kožu. Hipoalergena formula.

Delmerion Beauty te nagrađuje 'must have' kozmetikom za ljeto!

Delmerion Beauty je jedan od vodećih dobavljača selektivne i preparativne kozmetike za njegu kože i kose te pasta za zube. Delmerion je tržište obogatio svjetski renomiranim brendovima, a iza svakog od brendova koji predstavlja stoji dugogodišnja povijest, neosporiva snaga, djelotvornost i moć koja je prepoznata i priznata na svjetskoj razini. 

Kako bi zablistala na plaži i bila bezbrižna cijelo ljeto, Delmerion Beauty je u suradnji s miss7 jednu čitateljicu odlučio nagraditi sa svih 8 prethodno spomenutih beauty proizvoda koje će moći ponijeti sa sobom na godišnji odmor. 

Sviđa ti se što čuješ? Možda ova čuvena kozmetika stigne baš u tvoje ruke, no da bi se to dogodilo, prvo trebaš kliknuti OVDJE i odgovoriti na kratko pitanje koje smo ti postavili. Bez brige, odgovor već znaš. Daj si truda, jer nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Nagradni natječaj je završen. Dobitnica je Ivana Rozić.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr