Početak tjedna ti može biti ljepši uz Biobaza paket za njegu kože i kose vrijedan 389 kn!

miss7
Vidi originalni članak
  • Početak je tjedna, a kako bi ga što lakše podnijela, imamo za tebe super prijedlog
  • Zaigraj Value4Money:beauty natječaj i možda baš ti osvojiš Biobazin paket za njegu kože i kose
  • U paketu te očekuje čak sedam proizvoda, a njihova ukupna cijena je 389 kuna

Početak novog radnog tjedna ne izaziva kod svih oduševljenje, ali mi za tebe imamo nešto što će ti uljepšati ponedjeljak. Prošlog tjedna je počeo naš Value4Money: beauty natječaj koji ti pruža uvid u novitete u beauty svijetu, ali i mogućnost osvajanja vrijednih nagrada. Okušaj sreću tako što ćeš ovdje glasati za jedan proizvod iz svake kategorije i na kraju odgovoriti na zadano pitanje. Na tebi je zatim da samo uživaš i držiš si fige da si baš ti dobitnica vrijednog Biobaza paketa koji uključuje proizvode za njegu kose i kože.

Biobaza Hair Repair šampon protiv ispadanja, za obnovu i jačanje kose

Mnogi od nas muku muče sa kosom koju odlikuje pojačano ispadanje, suhe i lomljive vlasi, a isto tako i s masno vlasište. Kako bi taj problem rješila, predstavljamo ti 96% prirodni šampon koji je namijenjen svakodnevnoj njezi zahtjevne kose. Inovativno sastojci zaslužni su za njegovo djelovanje - Redensyl stimulira rast i povećava gustoću kose, a u kombinaciji s ekstraktom lista breze normalizira masno vlasište, njeguje kosu te je čini čvršćom i otpornijom. Već nakon nekoliko korištenja, kosa je čvršća, voluminoznija, sjajnija. Redovna cijena ovog šampona je 49,90 kuna.


Biobaza Minty Freshness tekuća marmelada za prirodno postizanje brončanog tena

Svaka od nas voli biti preplanula jer nas u neku ruku to podsjeća na ljeto i odmor, a svi izgledamo svježije. Bliži nam se sve hladnije vrijeme pa je sad pravi čas da si osiguraš odmorniji izgled zahvaljujući Kraljevskom tekućem pekmezu za brzo tamnjenje na bazi visokovrijednih ulja badema, lješnjaka, sjemenki grožđa, avokada, sezama, oraha, kokosa i suncokreta te jedinstvenog ekstrakta ljubičaste mrkve, bogatog antocijaninima te beta karotenom, izvrstan je saveznik za intenzivno poticanje prirodno brončanog tena. Osim što ti daje lijep izgled, obnavlja i štiti kožu od prijevremenog starenja, a mentol daj osjećaj osvježenja. Inače, ovaj proizvod možeš pronaći po cijeni od 89,90 kuna.

 

Biobaza Hydratonic serum s aloe verom i hijaluronskom kiselinom za 24-satnu hidrataciju kože

Krema za lice je jedan od najbitnijih proizvoda za njegu kožu pogotovo sada kad nam hladnije vrijeme isušuje kožu. Kako bi održala vlažnost kože tijekom cijelog dana pomoći će ti ovaj 98% prirodni serum. Posebna pozornost se obratila pri biranju prirodnih sastojaka kao što je hijaluronska kiselina, pantenol te sok aloe vere. Oni su tu da potpomažu održavanju optimalne hidratacije kože, pružajući pritom njegu i zdrav izgled koži. Lagana formula obogaćena ekstraktom zelenog čaja koji učinkovito umiruje kožu, brzo se upija bez masnog traga pa je ovaj serum idealna podloga za make-up. Koža lica je trenutno zaglađena, matirana i baršunasto meka, a cijena mu je 89,90 kuna. 

 

Biobaza Beach Body Firming cream, krema za učvršćivanje tonusa i njegu kože

Ova krema od 69,90 kuna obogaćena je moćnim prirodnim sastojcima antioksidativnog djelovanja koji učvršćuju, sprječavaju starenje, obnavljaju i pružaju intenzivnu njegu koži tijela. Luksuzni koktel hijaluronske kiseline, morskog kolagena i skvalana, koži pruža slasnu njegu kako bi zablistala svojom prirodnom ljepotom. Rezultat je savršeno čvrsta, svileno meka i vidljivo blistava koža, koju već sada možeš početi pripremati za plažu i ljetne radosti.

 

Biobaza Pink Spirit, Piling gel za tuširanje s košticama istarskih maslina

Svakoj od nas je barem jednom tjedno potreban kućni spa tretman kako bi se opustile. Ne postoji bolja stvar od piling gela za tuširanje koji će pružiti momentalno osvježenje cijelom tijelu te će potaknuti cirkulaciju. Ovaj 96% prirodni gel za tuširanje sadrži nježne koštice istarskih maslina koji su tu za ugodnu masažu te piling učinak, a miris božura potiče pozitivne misli. Rezultat će te oduševiti jer će tvoja koža biti svileno meka. Inače, ovaj proizvod se prodaje po cijeni od 29,90 kuna.

 

Biobaza Adriatic Heritage Collection, Aerosol - hidratantni gel za tuširanje

Mnoge od nas veliku pažnju posvećuju izboru gela za tuširanje jer je on zaslužan da se nakon napornog dana osjećamo odmorno i svježe. Biobazin hidratantni gel sadrži kapljice mora pomiješane s eteričnim uljima bilja i mirisnom toplinom sunca koji daju mekoću koži te ugodu svim osjetilima. Idealan je za sva godišnja doba, a može se kupiti po cijeni od 29,90 kuna.

 

Biobaza Pink Spirit deo krema sa sodom bikarbonom

Njega pazuha nije ništa manje bitnija od njege ostalih dijelova tijela, a pri izboru veliku prednost imaju prirodni proizvodi. Baš takva je i Biobazina deo krema koja je čak 97% prirodni dezodorans na bazi visokokvalitetnih prirodnih ulja i sode bikarbone. Ova kombinacija, koja dolazi po cijeni od 29,90 kuna, idealna je za učinkovitu njegu, ali i neutralizira neugodne mirise i daje ti svježinu tijekom cijelog dana. Miris božura bit će nježna i pouzdana zaštita.

 

Nakon što si vidjela što se sve nalazi u ovom genijalnom Biobaza paketu, pravo je vrijeme da glasaš za svoje favorite ovdje, a mi ti želimo sreću!

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr